The Wonder Oil // Bio Oil

PicMonkey Collage
DANISH POST! : Hvis i før har læst min blog (fitspoblog) så ved godt, at jeg har en kærlighed for Bio Oil. Jeg købte min første Bio Oil for godt og vel 2 år siden, i en periode hvor jeg tog ret meget på, grundet bla. p piller, og et sygdoms forløb. Jeg er til min store ærgrelse plaget af strækmærker, og jeg synes personligt at det er noget fis – det der med at man skal se det som ‘tiger striber’ ihvertfald når man er ung pige, og ikke har født! Jeg købte Olien efter lidt tid søgen online, og havde fra andre blogs set hvordan det kunne reducere strækmærker ret meget!
Jeg må indrømme jeg har været utrolig dårlig til at påføre den, og det har nok kun været et par gange om ugen, hvor jeg rent faktisk har husket det, MEN selvom jeg har sløset med påføringen af olien, har jeg faktisk oplevet at mine strækmærker blev smallere og mindre synlige – og det motiverede mig helt ekstremt til at købe endnu en her i forrige uge, nu jeg alligevel havde brugt sidste dråbe af min 125 ml Bio Oil!
Jeg synes jeg ville skrive dette indlæg, da jeg tænkte at der nok var mange andre piger derude, der måske ikke er så glade ved deres Kroppe, måske pga. strækmærker. Hvis i ikke ved hvad Bio Oil er så lad mig forklare det kort!
Bio Oil er en kombination af planteekstrakter og vitaminer, og en masse andet godt. Olien skal påføres strækmærker I en periode på 3 måneder, Massér Olien en cirkulær bevægelse, i de udsatte områder, 2 gange dagligt for at reducere allerede opståede strækmærker. Kan dog også bruges af gravide som forebyggelse imod strækmærker, da olien forbereder og øger elasticiteten i huden – strækmærker opstår jo netop når man vokser hurtigere, end hvad huden kan følge med på. Udover på strækmærker, kan olien også bruges på huden – f.eks på acne ar, eller som en ‘rynke olie’, samt på ar generelt.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar