FERIE!!

298
….Endelig blev det min tur til at få sommerferie (y) det fejre vejrguderne lige med regnvejr idag, så det er jo SÅ skønt, eller… Der sker er masse ting pt. som ikke er helt gode, og jeg gør hvad jeg kan for at opdatere herinde, jeg tænker at jeg ihvertfald laver et par planlagte indlæg så i ikke bliver helt snydt! Dagen idag har stået på at ligge stort set vandret, dog har jeg rykket om i soveværelset og hængt nye billeder op, mangler en hylde over min seng og evt. endnu en af mine hvide lyskæder for at gøre det liiidt mere hyggeligt. Mit soveværelse er klart det rum sammen med spisestuen der er mest forsømt, alle mine favorit items står ihvertfald i min stue, haha.
Når ja! og så har jeg gjort noget jeg aldrig havde set komme!!! Jeg har købt en Iphone! og jeg er ellers en sony girl… MEN den var meget billig på telia’s hjemmeside, faktisk kostede mobilen i sig selv kun 940 kr, og det er en 4S – Så håber den og jeg bliver gode venner, nu min egen sony er døden nær med en touch der ikke reagere 90% af tiden!!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar