JorgObé - Refreshing Scrub Mask


Åh JorgObé min store store kærlighed, ord kan ikke beskrive, hvor glad jeg er for denne maske. Den har været fast inventar i min hudpleje rutine, siden jeg for 2-3 år siden, blev kontaktet af JorgObé, om jeg ville prøve der produkt, det var længe før jeg hed både blogbycc og fitspoblog, og jeg var super beæret over at have kontakt til et så fantastisk brand. Masken her bruger jeg dagligt, jeg fik 2 tilsendt, da jeg indgik aftale med JorgObé dengang for lææænge siden, og de holder faktisk endnu, jeg er dog ved at være godt igennem sidste tube, øvøv. Produktet fungere således at den massere blidt ind i huden med cirkulere bevægelser, har jeg travlt, nøjes jeg med t-zonen, og har jeg god tid, så får hele ansigtet en tur, 3 gange om ugen cirka, efterfølgende kan man lade produktet sidde i op til 15 minutter og så virker den som en plejende ansigtmaske, der renser porer, opfrisker huden, og fjerner døde hudceller, efter de 15 minutter, skyller man masken af i lunkent vand, og dupper ansigtet tørt i et håndklæde, en god ansigtscreme er et must efter en sådan behandling, og så har du faktisk den mest perfekte base, til at ligge makeup. Produktet forhandles i Matas og på JorgObé.dk til 198 kroner.1 kommentar: