Lækker med Bianco ♥

Hej Piger! der har igen været lidt halv dødt på bloggen - og mit mål pt. er at få lavet ihvertfald 2-3 indlæg om ugen som minimum. Desværre er vi i en dum situation på mit arbejde og stressen kommer hurtig tæt på. Meeeeen, jeg gør hvad jeg kan, bloggen her er min store kærlighed, og jeg elsker at kunne inspirere og lade mig inspirere af jer.... Nok om det! - Jeg har lavet en så fin collage til jer, med lidt ting jeg drømmer om på Bianco's Webshop ... Jeg ved ikke om jeg er helt tabt bag en vogn, men jeg vidste altså ikke de havde smykker osv?... øh. Støvlerne især synes jeg er utrolig fede, og sammen med en stor lækker fake fur jakke, handskerne og det smukke varme halstørklæde ville de være perfekte til efteråret! ♥

- Nogen af disse i kan lide? 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar