Som lovet.... GIVEAWAY! ♥ ♥


Så fik jeg endelig sat mit domæne op, og det med hjælp fra søde Emil - så nu er den sidste uges vrede og bekymring endelig overstået, og jeg er SÅ klar, til at slippe for reklamer, og betaling for at have en blog jeg selv kan designe... pst pst* og som lovet, kommer nu min 'første' Giveaway på denne destination... Denne gang har jeg købt en fin parfume til jer, som kommer i flot æske med matchende Lak fra Max factor. Parfumen hedder Red Sin, og er fra Christina Aguilera, duften er forførende med et twist af røde æbler, alpevioler og ingefær.

_________________________________________________________________Hvad du skal gøre 

♥ Like mig på Facebook HER 
♥ Skriv 'jeg deltager' på den tilhørende post HER 


Jeg tolererer absolut ikke snyd!
12 kommentarer:

 1. Virkelig lækker give away! Den parfume er SÅ god!

  SvarSlet
  Svar
  1. duftede godt til den i Matas!! - og tænkte den SKAL jeg bare have med hjem til mine søde læsere! ♥

   Slet
 2. Jeg deltager helt sikkert <3
  Vild lækker giveaway.

  SvarSlet
 3. Svar
  1. Du skal skrive det på opslaget på facebook ♥

   Slet
 4. Jeg elsker Christina Aguileras parfumer, og er virkelig ked af jeg ikke ejer en i øjeblikket. Krydser fingre!

  SvarSlet
 5. Detvillevære lækkert. :)
  piastulle@hotmail.com

  SvarSlet
 6. Jeg deltager. asidor@gmail.com

  SvarSlet
 7. Fanatisk giveaway - Vil så gerne vinde!!!
  Knus <3

  Cecilie Laura Olsen
  cilllerol@gmail.com

  SvarSlet