Verdens måske smukkeste ur..... ♥

Michael Kors Blair find det her // fotocredit
Måske? nah, jeg tror faktisk det ER verdens smukkeste ur, jeg er ihvertfald dybt forelsket i dette. Har faktisk aldrig været 'ur-typen' men det kan man vidst godt sige, at jeg blev da jeg fandt dette på denne hjemmeside, for wauuuv hvor er det bare smukt. Uret er den smukkeste rosaguld farve, har stopur og er vandtæt, så det er jo herre praktisk også, ville det ikke være synd ikke at købe det? - det synes jeg lidt, haha.. desuden spare man næsten 30% ved at købe det på den side, så teknisk set, så tjener jeg jo penge..... Er det ikke sådan det er? ;-)

Udover at have dette smukke ur, så har siden også et stort udvalg af Marc Jacobs , Michael Kors, DKNY, Burberry og Skagen ure, bare for at nævne nogle få af mine favorit mærker. Uret ovenover er modellen der hedder Blair og på siden spare du faktisk hele 960 kroner på det og som en ekstra bonus spare man 5% på sit ur køb når man synes godt om dem på Facebook - det kan du med fordel gøre her


Ingen kommentarer:

Send en kommentar