GOODIEBOX | AUGUST 2014 ♥


♥ Fashionista ♥ - er emnet denne måned, inspireret af Fashionweek, hvor lækre produkter og pleje er i høj kurs. - der er også en fin lille bonus denne måned som er en creme til én mand i dit liv, så vi der er singler kan også glæde et hankøn vi har kært. 

Garnier Miracle Cream Endnu en god timing fra Goodiebox's side, jeg er nemlig i øjeblikket på udkig efter en ny dagcreme, og denne er tilmed med anti-aging egenskaber som hjælper med at redducere fine linjer og rynker - Jeg må ærligt indrømme, at jeg efter at have rundet 20 er liiiiiidt bange for at vågne op med en mega rynke, og er det egentligt ikke også bedre at forebygge end at helbrede!? Håber jeg kan stoppe min søgning her, efter lang tids søgen efter en perfekt dagcreme - som måske også kan reducere min fedtede hudtype??? ..... Kom så Garnier! 

Eucerin In-Shower Body Lotion jeg er bare SÅ vild med disse slags produkter, jeg er nemlig typen der INGEN varme har på mit badeværelse, og ofte springer body lotionen over fordi... er der noget værre end at stå og fryse efter et bad??? NEJ. Hvis denne falder i min smag, og kan konkurrere med den fra Nivea jeg fik i en tidligere box - så skal jeg helt sikkert ud og invistere i en fullsize! - ET minus er at den er riiiimelig pricey, 400 ml koster 105 kroner. Netop en af de ting jeg knus-elsker ved Goodiebox er, at man kan afprøve en masse produkter før man smider penge efter ting, der måske ikke falder i ens smag.


APPEAL4 GOODIEBOX neglelak jeg har før fået en lak fra Appeal4 før, tror faktisk denne er nr. 3 lak fra Appeal4 jeg får via. en Goodiebox, og hvor er det bare heldigt - for GUUD hvor jeg elsker disse lakker, de er utrolig pigmenterede og holder så godt på akryl negle, som jeg stortset altid har på, jeg typen der går ind og tjekker #goodiebox på instagram dagene før, jeg får hentet min egen box, og nuuuhj hvor jeg faldt for farven her, den hedder Butterfly Orchid og er helt fantastisk smuk med sin dybe lilla/bordeaux nuance - den er forøvrigt Limited Edition og designet af teamet bag Goodiebox....  

Oriflame The One Volume Blast Mascara HAPS... volume givende Mascara som skulle dele vipperne helt perfekt, og jeg glæder mig helt vildt til at prøve den, jeg har faktisk allerede prøvet den lilla som cirka halvdelen af Goodiebox abonnenterne fik ind af døren istedet for denne, og jeg har brugt den flittigt HVER dag de sidste 3 måneder, og for det ikke skal være løgn var jeg få sekunder for at klikke endnu en hjem i søndags, meeeeen, så kom denne! og hvor fantastisk er det ikke bare!! jeg håber at jeg med denne slipper for mascara der smitter af på mine øjenlåg i løbet af dagen, da jeg har tendens til olierede øjenlåg. Desuden er denne ikke vandfast ligesom den lilla version er, som er MEGA svær at få af igen ;-)! 

Apotekets Natcreme ej hvor tænkte jeg bare ØV, da jeg så et produkt fra en apoteker serie, jeg er nemlig slet ikke glad for uparfumerede ting, i mit ansigt! der er bare ikke noget værre end en ansigtscreme der stinker, og det gør de ofte dem uden parfume ........MEN MEN MEN, denne er mildt parfumeret og dufter faktisk helt vildt skønt, let - men skønt. Og så indeholder den shea butter som jeg er rigtigt glad for at have i mine pleje produkter. Parbene fri. - når ja, natcreme er jeg også løbet tør for! jubiii


The Body Shop Rainforest Radiance Hair Butter en lækker hårkur er lige hvad mine lokker efterlyser disse tider, og denne fra The body shop, kan bruges både til farvet og naturligt hår trods pakningen siger ''coloured hair'', produktet dufter hammerlækkert, og er en smør lignende konsistens der påføres efter man har vasket håret, man tilføre en smule i håndfladerne og fordeler det derefter i håret, hvor det skal sidde i 5 minutter, hvor man så med lidt vand massere det yderligere ind, inden det skylles ud af håret  

Tony & Guy Dry Shampoo endnu er tørshampoo?? hm. heldigt at jeg er mega Tony & Guy elsker, og smart er det da, men synes efterhånden vi har fået en 4-5 stks tørshampoo, og jeg er altså gladest for bare at vaske mit hår. DOG er det et kæmpe plus i forhold til mange andre Dry shampoo's at denne ikke efterlader farve eller melagtigt udseende på mørkt hår. Altså kan den både bruges af blondiner og brunetter, win win. 

Alt i alt, er jeg MEGET tilfreds med min Goodiebox - ALLE pengene værd, det er stensikkert. - Du kan også stadig nå at få denne box ved at bestille HER


1 kommentar:

  1. Åh, sikke nogle lækre produkter i denne måned!!

    //Malene Matzen
    www.malenematzen.dk

    SvarSlet