BY MALENE BIRGER || Cravings! ♥


Åhhhh Malene Birger..... - Hvorfor gør du det her imod mig? Denne gang har jeg dog ikke brugt penge (endnu) men jeg overvejer det kraftigt. Jeg er nemlig knald hamrende forelsket i de smukke ting fra min lille collage, alle med varer jeg har fundet på boozt.com. især den smukke grå strik og den måde den falder i forskellige lag, klassisk men med et anderledes touch - lækker uld blanding, som holder en varm i efteråret ♥ - der er dog  tilbage både i den smukke grå men også i sort, så man skal altså skynde sig, Til lækre striktrøjer hører selvfølgelig lækre accessories og det for mig er chunky iøjnefaldende statement smykker præcis som arm ringene på collagen, jeg kan godt lide tanken om at blande kolde toner som grå med gyldne og varme farve som guld - og så tænker jeg altså også, at en bordeaux neglelak, sorte leggins eller jeans vil fuldende looket... - Men jeg blev jo nød til at begrænse mig lidt, ellers ville det blive er meget langt indlæg...  

har man ikke den store pengepung her og nu, men er vild efter at få fingrene i noget fra By Malene Birger, så kan Iphone 5 coveret altså fås til kun 199 kroner - link dertil finder du lige under collagen.


3 kommentarer:

 1. Elsker tørklædet og går selv om drømmer om det :)

  / Liselotte

  SvarSlet
 2. Super flot header!! - elsker trøjen i midten :))

  sisepuedee.blogspot.dk
  -Milla

  SvarSlet
 3. Ih det er godt nok nogle lækre ting :-)

  Tjek gerne min blog, hvor du lig nu kan vinde en kalender du designer selv: www.voresboble.dk/personligalmanak/ :-)!

  SvarSlet