De der EOS læbepomader...... ♥


Jeg håber altså de er gode, for jeg er 'kommet til' at købe hele 14 styks. De var lidt for billige til at lade være, så jeg købte altså to af hver variant der var inde på Billigvoks.dk - ups siger jeg bare .... ;-) Jeg tænker dog de ville være perfekte til raflegaver, kalendergaver eller måske til en giveaway herinde på bloggen - jeg har ihvertfald kun købt 7 af dem til mig selv og til 19 kroner stykket er det altså også helt okay, er det ikke?! 

// forresten hvis der er lidt dødt herinde de næste dage/uger, så er det fordi jeg pt. læser til eksamen, den første skal jeg allerede op i nu på torsdag 8.30 så jeg håber i vil sende en positiv tanke min vej hvis i er oppe der.. ♥ det er en 48 timers eksamen og jeg trak her i morges så nu skal der bare knokles. Hav det skønt søde piger.


4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Jaaa, jeg håber jeg kan lide dem, haha.
   Nu har jeg taget hul på den gule... den er ikke lige mig!

   Slet
 2. Woooow! Du har givet den gas :-D
  Jeg personligt er IKKE fan. Synes de gør læberne tørre. Det viser sig vidst også at de indeholder et eller andet som virker udtørrende. Øv! <3 Men er spændt på om du bliver glad for dem!

  SvarSlet
  Svar
  1. hahaha, kunne simpelhen ikke lade være...
   Det har jeg ikke oplevet endnu, men kan se dem jeg har købt har vidst lidt forskelligt indhold, så kan jo være..
   jeg har besluttet at åbne en af gangen, også af hensyn til hygiejnen, er ikke så glad for den gules duft, men ellers er den fiiin! <3

   Slet