GOODIEBOX | OKTOBER 2014 ♥


 YES .... Så blev det Goodiebox tid igen igen! denne gang med temaet 'Home Spa'. Det betyder altså massere af selv forkælelse.. Og det kan vi nu godt lide, jeg kan dog overordnet ikke helt lade være med at ærgre mig lidt over, at der ingen makeup produkter med denne gang, men mon ikke Goodiebox kommer med det næste gang så! - desuden kunne boxen ikke komme på et mere perfekt tidspunkt idet jeg pt. knokler med afsluttende eksamen på min uddannelse!! TILTRÆNGT siger jeg dig!


DM Skincare Silky Gel Peeling jeg er fan af produkter der 'tager fat' og hvor de virkelig går ind og river tænder ud, det gør denne ikke, MEN, den er faktisk ligeså effektiv, lidt skægt at det er en peeling i gel form, det tror jeg faktisk aldrig at jeg har oplevet før men produktet er utrolig lækkert. Har en skøn og mild duft af æbler, uden at blive overparfumeret og en hidsig farve blå/grøn, påføres blot i ansigtet hvorefter den skal sidde 5-10 minutter og til sidst skylles af med lunkent vand - efterfulgt af en fugtgivende ansigts creme

Iroha Peppermint Treatment Socks dette er spøjst, men så spøjst er det heller ikke, jeg kender nemlig allerede til Iroha's produkter, og det vil i også gøre hvis i enten selv er abonnenter eller har læst med herinde før, vi fik nemlig i en tidligere box handskerne med samme koncept. Jeg er faktisk utrolig spændt på disse, og de ryger nok på allerede i aften da jeg synes jeg både fortjener og trænger til lidt forkælelse! Sokkerne her er dog lidt dyre, de koster 49 kroner og der er til én behandling.


Rituals... Miracle Hand Scrub Jeg er VILD med produkterne fra Rituals, og det er igen et brand jeg har fået kendskab til via. Goodiebox, synes simpelhent at de er fuldstændig geniale til at mixe den perfekte duft til produkterne samt ramme luksus kategorien til en OK pris. Dette er også en slags peeling / scrub men til at fjerne døde hudcellerne fra hænderne og det synes jeg den klare til ug! blødgør og efterlader mine hænder super lækre og velduftende... naaaaam!


Monuspa Warming Ginger Massage & Body Oil dette produkt efterlader mig med en lidt 'æv' følelse, jeg er ikke til rene olier på kroppen da jeg fra naturens side har tendens til olieret hud, og eftersom jeg ingen har til at massere mig er det lidt øv - tanken om at få en omgang massage med olien er dog vildt tiltalende da den dufter meget interessant - nemlig en blanding af ingefær, citron og appelsin.. Olien skal varmes op i hænderne før brug, hvis den skal bruges til massage

Alt i alt? - der er jeg rimelig tilfreds! Jeg ved at jeg vil få brugt 4 / 5 af produkterne og det er skønt! især når man går ind og kan forkæle sig selv for det synes jeg tit vi piger glemmer at gøre.. Og når man tænker på at boxen kun koster 99 kroner + fragt og håndtering, så er der altså god værdi for pengene i denne box! Hvis du har lyst, så kan du jo klikke ind på Goodiebox's hjemmeside her og bestille din første box ♥
  


3 kommentarer:

  1. Ej nogle lækre produkter <3

    SvarSlet
  2. Boksen er vildt god denne måned og kan kun vente på at få massage med den olie der, umm!

    Tilbage, og hundrede procent klar til at blogge; http://industrialbarbie.blogspot.dk/

    SvarSlet