Lanza KB2 Bodify Conditioner | Review.


Lige nu har NiceHair.dk  udsalg, og det besluttede jeg mig for at udnytte... igen. Jeg har prøvet denne balsam af et par omgange faktisk, og senest var blev den købt hjem ved en frisør - 155 kroner du. Og det er altså meget for en Balsam, hvis man ikke lige umiddelbart kender til dens effekt. Men eftersom den bliver brugt under hårvasken hos netop denne frisør tænkte jeg, why not!
Jeg må indrømme at duften er MEGET speciel, og at jeg faktisk ikke kan finde ud af om jeg elsker den, eller hader den - jeg kan slet ikke forklare den, andet end at hele frisør salonen duftede af Lanza produkter det øjeblik man trådte ind, et sted jeg har kommet siden jeg var barn og jeg har altså måske lidt et love hate forhold til den, af den årsag. 


Meeen, ser vi bort fra duften som jeg altså er snot forvirret over.... Så elsker jeg denne balsam, og jeg måtte altså lige klikke 3 stk hjem fra NiceHair.dk- især fordi den normalt står til 155 kroner - men hos nicehair fåes til 29 kroner - og det uden deres 20 % rabat kode (OKT20) som giver en besparelse på hele hjemmesiden, dog med enkelte mærker undtaget. - det gør altså at en Balsam nu koster sølle 23,5 kroner!! Så nu det altså nu, hvis i vil prøve denne, eller for den skyld, andre produkter til favorable priser på siden, blandt andet har de den skønne primer fra youngblood som jeg førhen har omtalt på bloggen. 

Øvrige fordele ved balsamen er

Den giver fylde og volumen - Den giver håret næring - Den giver glansfuldt hår og så passer den ALLE hårtyper.


4 kommentarer:

 1. Lyder rigtig lækkert <3
  Kender ikke selv mærket :-)

  SvarSlet
 2. Jeg er blevet ret vild med L'anza og produktet : Hair repair leave-in protector- Den er skisme lækker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan være jeg skal prøve det næste gang, og helt fantastisk når det er til sådanne priser ♥
   Er det serien generelt eller balsamen du omtaler, for kan se der er flere produkter når jeg kigger på hjemmesiden?

   Slet