Min store kærlighed...


Jeg har trods mine 21 år, en stor stor kærlighed for søde og pigede parfumer, og min kærlighed er altså faldet på Britney Spears parfumer, og der har den ligget i mange år efterhånden! tidligere på året var jeg så heldig at vinde endnu en til samlingen på Blog about Mia's blog,  og den faldt også lige ind på favorit listen. - den jeg bruger mest lige nu er Believe parfumen fra Britney, og den vil nok altid være min ultimative yndlings duft fra hende af. 
fra venstre af 

Island Fantasy denne er faktisk den eneste som jeg ikke har i min samling, jeg har flere gange stået i Matas og duftet til den, og overvejet om den skulle med mig hjem, det er den dog endnu ikke kommet, men kunne være det skal revurderes da parfumen i 30 ml form kun koster 99 kroner lige her. duften er lidt svær at beskrive men er nok en lidt syrlig duft af blomster, den dufter sødt, friskt og sommerligt! mmmhhh 

Hidden Fantasy lad os lige holde et minuts stilhed for at værdsætte hvor fantastisk et tilbud dette er, 100 ml parfume og 100 ml body lotion, 129 kroner, AMEN. hvis jeg husker rigtigt var dette nummer to parfume jeg købte til min Britney familie, denne parfume har også en blomsterduft, men meget mere sød og slet ikke syrlig som den anden, meget fin og piget duft, som nok skal prøves på, da den måske kan blive FOR sød til nogen, jeg elsker den dog... haha. 

Believe bum bum, den store finale sluttes af med min favorit! denne parfume for mig, er en perfekt blanding af sødme og friskhed, så selvom den er tung af sødme, så er der en friskhed som løfter duften op og giver en helt perfekt kombination, jeg tror næsten godt man kan kalde det min signatur duft, den har ihvertfald været hos mig i mange mange år! meget skøn og feminim duft, denne står også til sølle 149 kroner, for hele 100 ml, så der er altså til lang tid ♥ 


2 kommentarer:

 1. Parfume-flasker er altså også noget af det fineste! Jeg har desværre ikke selv så mange, men kunne være jeg skulle begynde at samle på dem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaa helt vildt! <3.
   Så skal du næsten få fat i den der hedder princess by vera wang, fineste flaske nogensinde ♥ ♥

   Slet