Dress To Kilt | 2014 Efterårs kollektion

Style Cartel jeg kan ikke få armene ned over hvor fantastisk smuk denne farve er, jeg har altid ment at bordeaux samt navy blå bare er mine farver, de står super godt til min hudtone, samt mørke hår og øjne. Så denne lak var selvfølgelig et hit ASAP... På billederne foroven er der lagt to lag af Style Cartel, egentligt synes jeg at dækkeevnen var ret fin ved et lag, men valgte påføre et ekstra som gav lakken en endnu mere mørk og dyb blå nuance. Lakken kan købes HER til blot 78 kroner, og tag ikke fejl at billedet på hjemmesiden, for den er i mine øjne slet ikke ligmed hvad man får 'in real life' og den er ikke metallic, som reklame fotoet godt kunne indikere. 

Dress To Kilt jeg har et hav af røde nuancer, og det er somom at lige meget hvor mange jeg køber, så er der ingen af dem der er ens. Rød lak vil altid være et hit, dog er det noget, jeg lejlighedsvis kun går med, eks. til julefrokoster eller andet. En rød lak ville være fuldstændig No go for mig om sommeren, og netop derfor, passer lakken perfekt ind i kollektionen her. Jeg påførte 2 lag af denne, for en fin dækkeevne, men jeg tror faktisk at et tredje lag, ville gøre den endnu smukkere og dybere i farven - og jeg er virkelig vild med den dybe blod røde farve. Da begge lakker er af nyere dato, gør det også at de kommer med deres nye pensel, som sammenlignet med de tidligere lakker, er meget mere brede, hvilket gør de er super nemme at arbejde med. Jeg føler faktisk også lidt at formularen i lakkerne er en anelse tykkere end dem jeg har købt for eks. et år tilbage, de løber ihvertfald ikke og det gør at de er nemmere at arbejde med, Me like! Køb Dress to kilt HER for 78 kroner.

Lakkerne er modtaget til test, dog er alt 100 % egne holdninger. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar