Fælles Fredag | Watercolor ♥

FREDAG! og det betyder selvfølgelig at det er fælles fredag tid! Denne gang lød opgaven på Watercolor som egentligt kan laves på to forskellige måder, jeg valgte den nemme, også fordi jeg ingen fortynder el. klar lak ejer. Man tager egentligt bare de lakker man vil bruge og fordeler en lille prik lidt steder på neglen, behøver ikke dække overhovedet. Jeg valgte cirka 2-3 dråber/dup af hver farve på hver negl. Og nu kommer det smarte, som nemlig involvere at man bruger fryseposer, du ligger den nemlig over negle og 'padder' blødt ovenpå posen og så flader farverne ud og overlapper hinanden så fint! evt kan du jo se denne video af Missjenfaboulous som jeg lod mig inspirere af. Det sjove er, at det faktisk var et tilfælde at lakkerne er stort set ens med mine, som jeg før har kombineret i et andet look ♥
Ingen kommentarer:

Send en kommentar