Fælles Fredag | Yndlings design ♥


Som noget helt nyt, er jeg blevet medlem af blog netværket 'fælles fredag'. Det betyder at jeg hver fredag, vil komme med lækre negledesigns til jer, det er en overraskelse hvad det bliver, og kun mig og de resterende 20 piger i netværket ved det (dem kan i se nederst i dette indlæg).. Denne gang var opgaven at poste sit yndlings design (beklager jeg knækkede en negl 5 minutter inden billede blev taget.... haha)

Som i nok har observeret så er jeg vild med glitter lakker, denne fra Essie Lux effects kan købes her og er utrolig smuk. Den står dog ikke alene, da jeg har en sølv metallic lak under samt en fin glitter fra OPI husker ikke navnene på dem, men det skal jeg nok tjekke, hvis nogen skulle være interessede ♥ I dag havde jeg dimission på skolen og det betød altså der blev skruet lidt op for klikker faktoren. Dette er KLART et af mine yndlings looks, og så kan alle lave det. 

// Hvad synes i? 4 kommentarer:

 1. Træls det med neglen, men hvor er det fint :D

  SvarSlet
  Svar
  1. haha helt viiiildt!! øv bøv! men godt det bare er plastik negle så ;-)

   Slet
 2. Jeg elsker glitter-neglelakker, synes bare de er så forfærdelige at fjerne igen ;-)

  Er helt forelsket i denne neglelak for tiden: http://www.karolinehaugaard.dk/updateneglelak/

  SvarSlet
  Svar
  1. Waaaaauuuv den er bare lækker! kan jeg godt forstå!

   Slet