It's all about the brows!

Bryn er og bliver 'what makes or breaks a look'. Med det mener jeg, at det er hele udtrykket der vises med dine bryn. Du kan faktisk næsten selv styre hvordan dit look er overordnet alene ved at optegne dine bryn på en bestemt måde og med et bestemt buk. Det kan jeg meget godt lide. Jeg har altid været fan af at tegne mine bryn op, det er nok mest fordi at jeg altid har haft lyse og 'hullede' bryn, slet ikke noget der gik ind og gav mit ansigt kant, men istedet havde en nærmest udviskende effekt IRL og i virkeligheden. Et super alternativ til at farve sine bryn op med kan være dette brynsæt fra Oriflame, jeg har dog i de sidste 2-3 år forgudet min bryn pensel fra Lancomé.. 
Et alternativ jeg er blevet ENDNU mere glad for det sidste års tid, er min RapidBrow, en nogenlunde budget venlig brow gel som ligesom M2 går ind og stimulere hårvæksen (eller mangel på samme) til at vokse kraftigere og mere jævnt, dette produkt har været GULD værd for mig, og jeg er faktisk næsten blevet fri for at skulle tegne mine bryn op hver morgen, hvilket i sig selv, har udgjort 90 % af den tid jeg bruger på at gøre mig klar om morgenen! Udover at bruge denne, så farver jeg mine bryn cirka hver anden uge, med kittet refectocil, som jeg jo også før har rost til skyerne herinde find indlægget HER. Jeg vil anbefale begge disse produkter til ALT og alle, mænd som kvinder. Ingen kommentarer:

Send en kommentar