Julegave Inspiration med 20 % RABAT ♥

Godaften søde piger ♥ min døgnrytme har ændret sig en del, nu hvor jeg er blevet ledig, derfor det sene indlæg... haha, men det betyder også at jeg vil have mere tid til at blogge, og ikke været så stresset som ellers. Jeg afsluttede i fredags min uddannelse som Pædagogisk assistent med endnu et 12 tal, og jeg er meget stolt... men også sørgmodig, det er lidt mærkeligt ikke at have noget at stå op til mere, øvøv, så nu venter jeg bare på drømme jobbet! ... ANYWAY - jeg ville med indlægget her, egentligt bare tippe jer om at der nu igen er 20 % på NiceHair.dk igen med koden NOV20 tom. 25/11-2014 klokken 12. Så det altså nu i skal ind og købe julegaver til fantastiske priser, til andre eller jer selv.. Har udvalgt lidt af mine udsalgs favoriter som blandt andet inkl. Babyliss, Jane iredale, Essie, Clean, Moroccan Oil & Murad.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar