Kære Julemand...

DW YORK STÅL // DW SHEFFIELD ROSA GULD // DW SHEFFIELD STÅL


Jeg vil vædde med at i piger nok allerede har opdaget de smukke ure fra Daniel Wellington. De har været her noget tid nu, og i starten må jeg faktisk indrømme at jeg synes de var lidt kitschede. Jeg må dog ærligt indrømme at den holdning er blevet skudt i jorden de seneste måneder, jeg er nemlig gået hen og blevet lidt små forelskede i dem... Især det midterste, som har den smukkeste rosa guld ur skive og en lækker læderrem. Jeg finder designet på disse ure ekstremt tidsløse og klassiske - trods urene rent faktisk er produceret til mænd, så lur mig om ikke det er kvinder der primært klikker urene her hjem, det passer perfekt ind i stortset alle stilarter og er nok rigtigt blevet populært siden Boy friend stilen blev populær, hvor kvinder hopper i kurveløse jeans og oversize tshirts.. I LOVE IT. Alle urene kommer i en smuk gaveæske og med 2 års reklamations garanti - der kan derudover købes ekstra remme til uret, som der medfølger værktøj med til at skifte. De smukke ure jeg har fundet står alle til 1495 kroner stykket. og du skal altså være hurtig, hvis du vil have fat i det rosa guld, der er nemlig kun 2 tilbage


1 kommentar: