Fælles Fredag | Inspireret af julepynt ♥

Som overskriften lyder, så har vi denne fredag skulle lade os inspirere af julepynt. Jeg var ærlig talt rimelig blank, og forsøgte mig med snefnug, der simpelhen ikke ville som jeg, så som nødløsning fik jeg strikket dette neglelook sammen, jeg er ikke helt tilfreds, men det var hvad det blev til ♥ Lakkerne jeg har brugt fra henholdsvis Essie & APPEAL4, samt løs bladguld fra Ebay. Den blå med prikkerne lod jeg mig inspirere af julebryg, hvor den røde med striberne minder mig om de julestokke min mor år på år 'tør' lade hænge på træet... Lille fingeren er hundrede procent mig, da julen herhjemme bare er 'all that glitters'. Ønsker man er genskabe looket, kan man jo eventuelt udvælge en af neglene og gå all in, eller som jeg, lave lidt af hvert.

Lakkerne jeg har brugt er 
Essie Dress To Kilt // Appeal4 Rosebay Dust // Essie Set in stones // Essie Style Cartel3 kommentarer:

  1. Jeg synes den stribede er blevet rigtig fin, det er lige mig :D Og rigtig spændende at høre, hvad der har inspireret dig :)

    SvarSlet
  2. Ej hvor er det en god ide med flere forskellige negle. Det er virkelig flot :)

    SvarSlet
  3. Er helt vild med dem med guld! De er fine :D

    SvarSlet