Lovely Cream ♥

Jeg har endnu en gang forelsket mig i det danske mærke Cream. Jeg stiftede egentligt første gang bekendskab med det tilbage i 2011 hvor jeg arbejdede i en tøjbutik som forhandlede mærket, og med personale rabatter gik det nok lidt vildt for sig. Cream er i mine øjne lidt en budgetvenligt luksus mærke, der ikke er for dyrt, men heller ikke går på kompromis med materialer og funktionalitet. Jeg har forelsket mig lidt i især den fede Lily pant, som ses på billedet til venstre, det er ingen hemmelighed at jeg er vild med at blande det rustikke og rå look med det mere bløde og feminine look - jeg kunne sagtens forestille mig en sart rosa flæse top til bukserne med den flotte Norma Cardigan udover, og grundet de mange teksture og detaljer i tøjet, tænker jeg at looket sagtens kan bæres uden diverse accessories. I kan se udvalget af Cream ved at klikke her, og måske ligesom jeg finde nogle nye favoritter - de kan stadig nå at havne på ønskesedlen til jul! 

Og så kan i vinde 1.000 kroner til shopping på Miinto.dk ved at tilmelde jer deres nyhedsbrev, hvem vil ikke det..... ♥

(indlægget af sponsoreret af Miinto.dk, men som altid, egne holdninger.)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar