Verdens bedste bryn serum..... NEDSAT!

Hej skønne piger! ville lige tippe jeg om, at min før så omtalte bryn serum er nedsat! faktisk er der 25 % på den på hjemmesiden MEN yderligere 10 % med koden LFNEW, er i derimod allerede tilmeldt Lookfantastic's nyhedsbrev, har de idag sendt 'mystery codes' ud hvor man spare mellem 10-30 % på siden. Jeg fik 25 %, så jeg fik altså min favorit serum klikket hjem til kun 200 kroner inkl fragt.! HAPPYYYYGAAAL  ....God shopping piger!


2 kommentarer:

 1. Jeg har aldrig prøvet den, men det kunne være jeg skulle :-)

  Man skal dog være opmærksom på, at der kan komme told fra lookfantastic. Jeg er godt klar over, at de sender fra England, men de sender fra nogle engelske ø'er, som ikke er en del af EU, og derfor kan der komme told på. Jeg har prøvet det to gange nu derfra, og det stinker! :-(

  http://trendniq.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er FANTASTISK, Det gjorde helt ondt at have den anden brugt op... ha ha..!
   Kan være du har klikket dig ind på deres amerikanske site, tænker jeg? har aldrig oplevet told heldigvis, har ellers bestilt omkring 10 gange i år alene :o Men det er da lidt snyd hvis det skulle kunne komme told, nu de skulle være 'based in uk' <3.

   Slet