Blackberries | Limited Edition

Har fået en skøn pakke fra Yves Rocher. I pakken var blandt andet disse to skønheder, den ene en håndcreme og den anden en showergel, begge er Limited Edition og med duft af brombær 

Sparkling Shower Gel - Blackberries dette er en skøn showergel renser mildt og efterlader huden med en lækker duft af bær, som jeg personligt er total fan af! kan købes her. Fungere helt perfekt sammen med en skrubbehandske for en mere dybdegående og 'grov' exfoliering, som jeg personligt bedst kan lide. Desuden er jeg absurd vild med det faktum at produktet indeholder glitter.. wauuuv!

Hand Cream - Blackberries denne håndcreme dufter ligesom resten af serien, af brombær, netop denne håndcreme er utrolig let og langt fra fed, jeg er ikke særlig vild med fede cremer, så det er et kæmpe plus at den ikke sidder længe på huden og derfor ikke føltes fedtet overhovedet. Duften er meget koncentreret uden at virke kvalm, og selve designet er også lige mig, blandingen af det mørk lilla og det guld står utrolig fint sammen. Alt i alt, er disse to produkter fra serien ekstremt søde og fine :-) håndcremen kan købes her og koster kun 15 kroner.


2 kommentarer:

 1. Ser lækkert ud!
  Jeg er også udvalgt som blogger for dem, har bare ikke modtaget noget :-(

  SvarSlet
  Svar
  1. ej hvor mærkeligt :-( har du prøvet skrive til dem?? :o

   Slet