Bolig // Wantiesssss!

JEP, endnu en død uge herinde, jeg ved det altså godt. Fælles fredag har jeg også måtte lade forsinke da det bare slet ikke går som jeg vil have det!! øv øv! Så der kommer en forsinket version op imorgen hvor lys og kamera forhåbentligt er lidt mere..... Samarbejdsvillige! 

Jeg har endnu engang sammensat en collage med ekstremt smukke møbler, denne gang er samtlige fra Ellos en side jeg fornyligt har forelsket mig i på ny... ovenover ses nogle skønheder jeg faldt over, da jeg lurede deres bolig afdeling online, hvis man nu baaaare lige havde en konto med en god sjat penge på, så kan jeg love jer jeg kan trylle dem væk igen 'in no time'. Desværre røg 17.000 lige væk idag, til indskud til lejligheden.... ris og pasta resten af måneden, ja... ÆV.  
Især nr. 3 & 4 har mit hjerte, synes altså lampen er utrolig smuk og reolen også! 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar