Fælles Fredag | Striping Tape ♥

Ugens fælles fredag tema bestod i at skabe et look med brug af Striping tape, hvilket jo egentligt bare er tape, som kan bruges til at fremtrylle smukke mønstre med! Havde (desværre) kun ultra tynd ruller liggende, jeg kunne egentligt godt tænkte mig en endnu bredere version og gerne noget chevron tape også! ... Looket her er lavet med to skønne lakker fra Appeal 4 - begge nogen jeg har fået med i Goodieboxen. 

Først har jeg lagt 2 lag af farven Jewel Weed 36 som er en utrolig smuk glitter med toner af grøn og sølv, efter lakken er hel tør har jeg lagt Striping tape, på de steder hvor jeg ønsker glitteren skal skinne igennem, og herefter påført ét lag af Rosebay Dust 9, også fra Appeal 4 - de to farver sammen er bare fantastiske! ♥ selv har jeg ikke helt luret trikket til HELT fine ligner når man bruger tapen, men jeg fjerner den somregel når den er 'semi tør' og så skal lakken man påføre helst være så tynd som muligt, dog stadig pigmenteret, evt. kan man jo blande den op med lidt neglelak fjerner og give et ryst inden brug. 

An InLinkz Link-up


5 kommentarer:

 1. det ser rigtigt godt ud og farven på glitteret og creme lakken passer rigtigt godt sammen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde! synes også de blev rigtig fine! :-*

   Slet
 2. Svar
  1. Ja helt vildt! de skal KLART genskabes ASAP :-*

   Slet