GOODIEBOX | MARTS 2015 ♥


Månedens box er hammer skøn, YES! Temaet er produkter, der er med til at gøre hverdagen lidt lækrere. ♥ Der er faktisk kun et produkt jeg ikke er vitterlig interesseret i, men det kan i læse mere om herunder.... ;-)

The Body Shop Fuji Green Tea Body Butter Første produkt i månedens box, er en lækker Body butter fra the Body shop, jeg har i forvejen 6-7 body butters fra The body shop, og har faktisk et lidt forvirret forhold til dem.. Jeg synes de efterlader huden lækker og velduftende men ofte er for længe om at tørre.. Denne virker dog 'lettere' end de andre Body butters jeg har, hvorfor ved jeg ikke, da produkterne i serien vel er ens og kun afviger duftmæssigt!!... JA JA, lang refleksion ikke.. Dog er det skønt! Body Butteren dufter utrolig skønt, friskt og forårs agtigt! 

Barú Dreamy Chocolate Hippo Y E S S S S ......Åh, hvor har jeg ventet længe på endnu et chokolade produkt i boxen! ja ja, ved da godt det ikke en en snack box (FINDES DET IØVRIGT?....) men det er nu rart nok engang imellem, at få lidt til den søde tand også! Og som jeg ellers forsøgte at skjule på det øverste billede, så havde jeg altså allerede ædt chokoladen da billedet skulle tages... ups. nam siger jeg bare, super lækker og halv sød chokolade flodhest fra Barú.

Glominerals Jeweled  Eye Pencil uhhhhj hvor er denne fin, kan se nogle af de andre abonnenter har fået den i en mørkere farve, og den vil jeg altså også gerne have fingrene i. Denne øjenskygge på stick er fint pigmenteret, ikke noget overdrevet hvis man som jeg, ikke er helt fern til det med øjenskygge (jeg har lagt et billede på min instagram, hvor jeg har øjenskyggen på se her)... Egentligt er den mest bare en cremet shimmer og konsistensen gør jo så også at man slipper for glimmer i hele skærmen! Rigtig fin stift, synes jeg! som helt sikkert kommer til at pryde mine øjenlåg i løbet af året, trods jeg sjælendt går med andet end mascara/pudder kombinationen til daglig! 

Teapigs Liqurice & Peppermint øh ja, det var så det føromtalte produkt som ikke liiiiige er mig, jeg er nemlig ikke den store te-drikker, men visse vasse, den ryger i te dåsen til eventuelle te drikkende mennesker, trods både mor og far rynkede på næsen, da jeg tilbød dem en kop! ..hm! 

Nivea Creme Smooth Shower Cream endnu er fin størrelse prøve, som ryger direkte i rejsetasken, jeg har lidt rejse planer i tankerne til sommer, og gemmer derfor prøver som disse til sommertiden! Dufter rart og gør huden lækker blød, jeg har før ejet den som fullsize og den blev brugt flittigt. Ganske fin bade creme!

Human+Kind Hand + Elbow + Foot Cream Fantastisk friskt duftende hånd/albue/fod/alt mulig creme! jeg er vild med alt i en produkter, og især dem som ikke fedter, og som har en fed pakning og prangende design. Bliver helt klart en favorit creme, som kommer til at ligge lunt i min rygsæk. Og da jeg jo arbejder med børn, så er desinficerende noget der bruges flittigt og jeg har derfor tendens til at få lidt tørre hænder. Yay sir jeg bar'!

Appeal4 For Goodiebox neglelak ENDELIG............ Jeg er efterhånden begyndt at vente på Goodiebox sender Appeal4 lakker ud, denne bliver min fjerde i boxene og jeg er bare hammer vild med dem. Farven her er anden gang hvor Goodiebox og Appeal4 har indgået et samarbejdet og udviklet limited edition lakke kun til os Goodiebox medlemmer, jer som kender bloggen eller bare har øjne....(ha ha ha) har nok luret, at jeg har en kærlighed for lyserød, denne er fantastisk 'bubblegum pink' og lige mig! Farven hedder iøvrigt Radiant Fairy Bells, og kan nok nemmest opstøves via. en bytte central for os medlemmer f.eks. på facebook! Prøv af, hvis du ligesom jeg er vild med Lyserøde lakker 

Goodiebox koster altså kun 99 kroner + fragt og håndtering, altså cirka 150 kroner inkl... Jeg er stor fan af denne månedlige overraskelse, og mener altså at det er ALLE pengene værd. Værdien af boxen er oftest langt over det dobbelte af hvad man faktisk selv betaler!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar