Vichy Dry Touch - Matterende ansigtssolcreme

.... where have you been all my life? 
Jeg har fået et nyt favorit produkt....! jeg er altså ikke fan af min hud om sommeren, det skyldes især at jeg har tendens til en olieret t-zone, og så med en kombination af det samt solcreme så ligner jeg bare en stor friture gryde i ansigtet, ja undskyld udtrykket!! Jeg har altså fundet mig et produkt der kan redde sommeren for mig, søde Mette anbefalede mig produktet inde på instagram, da jeg havde eftersøgt en solcreme til ansigtet, der gør man ikke skinner så meget i ansigtet, og der holder denne 'Dry Touch' fra Vichy altså alt hvad den lover. Lige nu går der altså en del timer, før jeg bør overveje om jeg skal påføre mere pudder, og det er slet ikke en 'skinnen' som den jeg er ellers oplever, jeg er generelt mere mat og mindre fedtet i ansigtet...
Helt klart min nye favorit creme, og med en minimums faktor på 30, så er man godt beskyttet her til sommer, og faktisk også nu, hvor strålerne allerede har haft givet mig en del udslæt (æv!).

Solcremen er forøvrigt købt her  og koster 125 kroner, melder man sig istedet ind i deres kundeklub får man den til en hundredemand. 


2 kommentarer:

 1. Haha elsker at du beskriver dit ansigt som en friture gryde :)
  Den lyder god. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. hahahaha :D. Det er den også!! :-*

   Slet