Få mere glød med Yves Rocher


Har efterhånden brugt denne creme i noget tid, faktisk, har mine dag/natcremer altid været fra matas, men denne gang, faldt valget på et produkt fra Yves Rocher, Elixir 7.9 er en beauty/glans booster, som er skabt til at gøre huden mere glansfuld samt. give en naturlig og fin glød, produktet er vel egentlig en serum, for der står man kan påfører sin egen dagcreme efterfølgende, men jeg synes faktisk den står super godt, helt for sig selv, På hjemmesiden står der også at den kan blandes med foundation, men det tør jeg altså ikke give mig i kast med! .. 

Lige nu fungere den egentligt mest som dagcreme herhjemme, da jeg i dagstimerne har solcreme i ansigtet... Elixir 7.9 har en på mig lidt kølende / forfriskende effekt, og dufter skønt af blandt andet agurk, og så har den anti-age egenskaber... Altså, jeg er kun 22, men sådan noget kan man ikke forebygge for tidligt!!!!

//Jeg er en del af YvesRocherDK's blogger team, det betyder jeg løbende får tilsendt produkter, det er dog kun produkter jeg opfatter positivt som kommer på bloggen. Jeg kunne aldrig drømme om at anbefale produkter jeg ikke står inde for


3 kommentarer:

 1. Jeg elsker den virkelig også! Den er så fantastisk på alle måder. Det var helt sikkert det bedste item i den sidste pakke (jeg er også en del af deres team). Ville ønske den kunne vare forevigt, for jeg er virkelig allerede afhængig af den hehe (:

  // www.moonlitmadness.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. jaaaaa!!! :-* uhh spændende, så kan man også se hvad andre bloggere synes om produkterne, må lige ind forbi din blog!!!

   Slet