GOODIEBOX | MAJ 2015 ♥

JORGOBÉ SCRUB MASK Jer der har fulgt mig længe ved jeg KNUS ELSKER dette produkt!! åh for filan altså, jeg har brugt masken i to-tre år, vil jeg tro, ihvertfald før jeg flyttede hjemmefra! Masken er fantastisk! den har de sidste par år ændret formular, så den er blevet noget mere flydende, end den var i starten, men det synes jeg egentligt ikke gør noget, for så er den mere drøj i brug - man skal dog lige være obs på den ikke skal ligge vandret på køkkenbordet, da den godt kan løbe...

MESAUDA MILANO NAILPOLISH haps for en lækker sommerfarve, skønt frisk blå farve! Og så er lakkerne fra Mesauda faktisk helt ok! vi har før fået dem i box, og jeg er altså ret vild med dem! Gode kvalitetslakker til en fair pris (39 kroner...) 

THE WET BRUSH Er vild med the wet brush, og har også før anmeldt den på bloggen (her). Så dette blive min tredje til samlingen, bliver nok gemt og givet videre eller måske i en giveaway på et tidspunkt!?.... Men fantastisk lækkert produkt at få med, og synes klart at Goodiebox har oppet sig, nu det er den første box efter den lille pris stigning!!

COOLCOS COMPACT SINGLE EYESHADOW Eneste produkt jeg tænker sådan lidt... øhhhh. til, altså, blå øjenskygger er altså ikke særlig 'wearable', ihvertfald ikke lige mig. Skyggen er dog fint pigmenteret og en rigtig flot blå tone, kan være jeg skal lege lidt med den en dag, hvor jeg alligevel ikke skal udenfor en dør... ha ha. lige 80'er nok til mig! Coolcos har dog billigt makeup i god kvalitet, så jeg håber lidt mærket dukker op i en fremtidig boks også! 

COMPEED VABELPLASTER ikke noget at råbe mega hurra over, men altid praktisk og til at bruge, kommer ihvertfald med i tasken, nu sandalerne snart skal indviges (forhåbentligt), Synes faktisk at vabelplastrene er rigtigt gode og har altid gjort det til en smertefri oplevelse hvis jeg har haft vabler. 

DOVE ADVANCED HAIR SERIES OXYGEN & MOISTURE SHAMPOO/CONDITIONER wauuv for en lækker duft især Shampooen har, produktet gør også at håret ser og føltes utrolig let, men det er jo sådan med hårprodukterne som disse at de skal bruges over en længere periode for virkelig kunne anmelde deres kunnen! Men jeg har kun hørt og læst godt om denne serie fra Dove, på blandt andet Youtube! 

Alt i alt - SKØN BOX! 
Priserne ligger nu på 119 kroner + fragt og håndtering. -Bliv abonnent her 


2 kommentarer:

 1. Åh, jeg har virkelig også tit overvejet at kaste mig over goodiebox, men frygter bare at jeg ville ende med at have alt for mange produkter liggende, som jeg ikke ville få brugt. Sker det nogensinde, eller er de så all-round, at det ikke er et problem? (:

  // www.moonlitmadness.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. DO IT! - kan slet ikke få armene ned efter denne box, ha ha!

   MEN ......du har helt ret mht. overskud's produkter, i min verden er det dog en god ting! Jeg enten gemmer, videregiver, sælger eller bruger det i giveaways, i tilfælde af der skulle være noget jeg ikke kan bruge + jeg er medlem af en beauty box byttegruppe inde på facebook, hvor man tit kan bytte sig til bedre og andre ting! <3.

   Slet