Til kamp mod | ..APPELSINHUD!

Uuuuuh! har netop fået dette set hjem!!! jeg læste på instagram at en af mine blogger-kollegaer havde fået det tilsendt, og efter at have fulgt hendes process var jeg bare nød til at klikke disse to hjem, olien i sig selv, er ret dyr, men idet jeg er medlem af en kundeklub hos webapoteket så sparede jeg en god sjat, i forhold til at købe på Sards egen website! MEEEEN, det er faktisk slet ikke et must at købe deres egen olie, har jeg læst mig til, du kan nøjes med eks. en argan olie (jeg tænker måske også bio oil?) og så blot sugekoppen, som i denne størrelse kun koster 169 kroner! Jeg må indrømme, at jeg faktisk allerede ser en liiiiille forskel, men stor nok til at selv at spotte, når man som kvinder flest, er usikker på sin krop! (efter cirka 4 dage 2 gange dagligt).... !! Jeg skal nok holde jer opdaterede om denne kombo er noget værd, har andre steder på nettet læst det skulle være fup, men også en masse succes oplevelser fra andre kvinder...! Jeg er meget spændt, og tænker jeg fortsætter med denne behandling 2 x dagligt (når overskuddet altså er der, om morgenen!) frem til jeg skal afsted på ferie, så en lille 3-4 ugers tid, og så skal jeg nok smide et indlæg op til jer.  

Jeg har dog enormt høje forventninger, da Mette på sin blog skriver at hun faktsik har tabt sig i CM omkring lårene..! virker jo også logisk, da sugekoppen går ind og opstrammer og massere vævet samt afskiller ophobede affaldsstoffer....stay tuned!


5 kommentarer:

 1. Hej,
  Jeg har fulgt dit indlæg og vil gerne spørge om der er sket fremgang siden du skrev Aidt og man kan se en større forskel? Jeg har kæmpet med appelsin hus siden jeg var 13 år gammel og vil sååååå gerne af med det. Kan du anbefale olien ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Camilla!
   jeg har lidt af samme problem i mange år, jeg havde desværre et rigtigt møg forhold til mad som gjorde jeg i perioder spiste rigtigt meget, og i perioder intet, det har helt sikkert gjort at mine lår foran ikke var særlig kønne, jeg vil sige det sådan at jeg selv føler der er sket en stor forskel fra da jeg startede (... hvis du er i tvivl, så har jeg altså selv betalt for begge produkter, så det er ikke bare ren reklame fis!). Jeg har den sidste uge været lidt doven med at få det gjort, og dage hvor jeg gør er det en gang dagligt, så forskellen vil nok være en del større hvis jeg faktisk fik det gjort to gange dagligt. ! jeg tænker at det er mange penge for olien, så hvis det er, kan du jo starte ud med en babyolie (kan købes i alle dagligvarer butikker) og så sugekoppen, som jo kun koster de 169, tjek webapoteket.dk, der får du yderligere rabat, når du tilmelder dig deres kundeklub/mail. Jeg skal nok komme med en endelig indlæg. men jeg tænker, at det først bliver når jeg kommer hjem fra ferie en gang i midt juli, da jeg så også rent fysisk/psykisk kan mærke om jeg har følt mig mere 'tilpas' lad mig sige det sådan!

   kan klart anbefale olien, men der skal bruges mange pump per gang, og den holder derfor en måned eller sådan, vil jeg tro...! Jeg tænker det er sugekoppen der gør arbejdet, da det jo er den der giver vævsmassagen!

   Knus!

   (du skriver bare hvis der er andet..:!)

   Slet
 2. Er der sket nogen fremgang siden sidst?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej søde Anonyme du!
   jeg har faktisk været rigtigt dårlig til at bruge den de to gange dagligt, jeg havde lovet mig selv, i forhold til sidst, åh, jeg har ikke nogen process* billeder, men der er ihvertfald en mærkbar og fysisk forskel i forhold til jeg startede, lårene føltes fastere og mindre bulede, når jeg rør på dem! :-)

   Slet
  2. og ellers så læs kommentaren ovenover, der har jeg også beskrevet lidt af det hele...
   KNUS

   Slet