Juli Ønsker... åh! ♥♥

ønsker juli

ønsker juli by camilla-christine featuring a skater skirt
Jeg er forelsket, og ærgrer mig enormt over at denne måned står i 'spare' tegnet. ÆV! Jeg drømmer om lyse ripped jeans, smukke farver på mine læber og glitter på mine øjenlåg..... Hvide sandaler til brune stænger og fusser og det altid under-skønne Ombre look i mine ny-klippede lokker.
Who's with meeee??? 


4 kommentarer:

 1. Jeg ser det for mig! Hele baduljen (måske minus jeans'ne og to af læbestifterne - man kan jo kun én af gangen begge steder haha) på på én gang og så med en klassisk hvid t-shirt til? Halløjsa sommerlækker. Også selvom sommeren tilsyneladende ikke har tænkt sig at indtræffe (:

  // www.moonlitmadness.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. JASSSH! :-)
   Så fantastisk sommerligt right?! :-* Vejret har gudskelov været nogenlunde her idag.... Men kan da ikke passe vi kun skal have 1 uges sommer sammenlagt!?!

   Slet
 2. Er godt nok også blevet lidt forelsket i de jeans der. Hold nu op hvor er de fede. Men her står den også på sparemåned, så jeg har nok penge til at betale min lejlighed i Hong Kong fra næste måned :P
  http://cammi.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh! hong kong! der har min søster netop været på studietur, skulle være SÅ godt !! :-)
   har total spare måned, INGEN løn i august og stadig 12.000 i udgifter :-((((

   Slet