Cruelty-Free neglelak og en hammer lækker håndcreme!

Jeg har vist jer denne creme før, for længe siden, den var nemlig i en tidligere Goodiebox! Og jeg er stadig hammer glad for den, det er et 3i1 produkt, som både er til albuer, hænder og fødder, hvilket jo i sig selv er voldsomt smart, og så indeholder den to af mine favorit ingredienser Shea Butter og Avocado Olie som garantere bløde fusser, hænder hvad end du bruger den til! Og så absorberes den rimelig hurtigt, så man undgår fedtede hænder... Her er den parret op med en lækker lak fra Appeal4  
som er et 100% cruelty-free brand, som altså betyder de ligesom jeg selv, har stort dyre-hjerte og deres produkter derfor heller ikke er testet på dyr. Appeal4 er faktisk også et mærke jeg gennem Goodiebox har fået kendskab til! 4 kommentarer:

  1. Uh, lyder lækkert! Jeg kan nu også godt anbefale håndcremen fra Raunsborg (http://www.ren-velvaereshop.dk/raunsborg-nordic-1240/ ) - uff den er også god! :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. ih tak! har kun hørt godt om Raunsborg! :-) Jeg har dog lige en 10 stykker håndcreme at skulle igennem før, haha :D

      Slet