Essie Sensommer Favoritter ♥

  Neglelak-elsker vil jeg nok altid være og især lakkerne fra Essie er blandt mine favorit brands. De kommer med altid fantastiske farver, ofte nye kollektioner og en fantastisk konsistens som gør lakkerne utrolig nemme at arbejde med samt en bred pensel. Faktisk, kan jeg ofte slippe afsted med ét lag lak, selvom to dog er finest, det siger lidt om hvor hammer pigmenterede mange af lakkerne er. Matte About you er en smart overlak som går ind og mattere lakken nedenunder, jeg er især blevet vild med en mat sort på neglene.... !
Seneste to jeg har add'et til min kollektion er ovenstående, som også ses yderst i begge sider på det første billede... Carry On er en mørk brunlig lak med rødt/lilla skær, desværre er den utrolig svær at fange på billede, hvorfor billedet på billigvoks side heller ikke er helt passende, evt. kan man google nogle 'swatches' for at se andre billeder! Blanc er en smuk mælkehvid lak, som har prydet mine negle på både hænder og fødder hele sommeren. Jeg har bare et eller andet med hvid lak og en lækker solbrun hud, og jeg ved at jeg ikke er den eneste ;-) ...

//Blanc & Carry On er venligst tilsendt af Billigvoks.dk


2 kommentarer: