GOODIEBOX | SEPTEMBER 2015 ♥

YASSSSH! Goodiebox tid.. Jeg er vild med at goodiebox har sorteret prøverne fra og istedet givet os nogle brugbare produkter, eller luksus 'samples'... Boxen denne måned byder også på et produkt af eget navn. Goodiebox koster 119 kroner om måneden + fragt og håndtering, men boxens faktiske værdi er laaaaangt over! :-) Som medlem kan man desuden anmelde boxens indhold på hjemmesiden og derved opspare point som kan indløses til en Gratis Goodiebox, man opspare også point ved at invitere en veninde! 

 TEEEZ Cosmetics Easy On the Eyes Eyepencil det er lige før at udseendet alene på denne smukke eyepencil kvalificere sig til et øjebliks stilhed. Hold nu fest den er smuk, ja, ligesom Teeez's andre produkter! Denne eyepencil er enormt cremet og glider perfekt på. Jeg har dog lidt tendens til olierede øjenlåg, så kunne godt have tænkt mig at den var vandfast, den er dog fuldkommen perfekt 'indeni' øjet og hammer intenst sort. mon nogen af jer ved om den kan spidses når jeg når dertil? 

Goodiebox Eye Lash Curler når nu vi er ved øjnene, så har Goodiebox igen skabt deres helt eget produkt, denne gang en øjenvippe bukker, som for mig er et ultimativt must når jeg skal skabe et flot øjenlook. Faktisk har jeg rå elsket min øjenvippe bukker fra H&M i nu godt og vel 8 år, og jeg tvivler altså på at denne tager dens plads, desværre virker gummiet alt for hårdt, det er lidt svært at forklare, men i min optik skal selve gummikanten som vipperne presses mod være meget mere blød, og gerne med en lille 'rille' i midten af gummiet som gør at metal kanten kan presses ned i, åh, der må være nogle der forstår min point her, haha. Måske vippebukkeren bliver bedre hvis jeg skære en kant i midten af gummiet... suk* *NO ONE GETS ME::::

Inca Oil Pandora Oil denne olie har jeg faktisk ikke fået prøvet endnu, så jeg kan ikke rigtigt fortælle jer hvorvidt den er god eller ej, jeg vil dog sige at den lyder ret så god. Olien er til håret, primært, og påføres ligesom en hvilken som helst hårolie, ofte i håndklæde tørt hår, så gør den det nemlig også noget nemmere når håret skal reddes ud. Og så kan jeg faktisk også læse mig frem til at overskydende olie på hænderne sagtens kan bruges på et tørt sted på kroppen. Excited? YES.

 Gilda Cosmetics Revitalizing Mask denne kommer som kaldet, min hud har for første gang i hele mit liv, ever, føltes tør nogle steder, og denne fantastiske fugtmaske liver min hud op igen, jeg kombinere gerne med en eksfolierende maske før denne, for at have en ren og poleret base, og så får den ellers max gas med fugtmasken her fra Gilda. Jeg påføre den som man ville påføre en dagcreme, dog uden at smøre den helt ind i huden og istedet lade den ligge som en hinde... Jeg har den på i ... 10-20 minutter og så fjerner jeg den med lunkent vand og et håndklæde. nam nam. Masken her koster også 285 kroner fra ny, så den har bare også at kunne 'do it's thing'.

LORD & BERRY Crayon Lipsticks Ekstra Matte åjjjhh hvor ville jeg dog inderligt ønske at farven her klædte mig, den er i en brændt orange/rød, og det er bare ikke kønt til mig, farven gør også at mine tænder ser mere gule ud end hvad virkeligheden er, æv, for produktet føltes perfekt på læberne, glider på let og føltes cremet trods læbestiften er mat. Jeg overvejer lidt om jeg skal have klikket nogle af dem hjem fra ASOS som har dem til omkring 100 kr stk. De er dog som sagt cremede, så er du ny til makeup og ligesom jeg, læbeprodukter, så ville jeg nok skaffe mig en læbepensel, da stiften er en del mere bred end en almindelig læbeblyant.

Bestil Goodiebox på deres hjemmeside ved at klikke her


Ingen kommentarer:

Send en kommentar