H&M x BEAUTY


Wauuuw, siger jeg bare! H&M har netop budt os velkommen i en verden af skønhedsprodukter. jeg har terpet shoppen igennem, og hold nu fest for nogle lækre produkter, blandt andet fine lakker, vipper, og smukke øjenskygge paletter, hvordan kvaliteten er, ved jeg ikke, men jeg skal da have fingrene i en af paletterne når muligheden byder sig (økonomisk... ha ha) 
-
Hvad synes i om deres nye kollektion? Har i fået øje på noget i bare eje?! 


LAUNCH SPECIAL, THE NEW BEAUTY ESSENTIALS! 3 for 2 på skønhedsprodukter. 
Tilbuddet gælder udvalgte varer på hm.com til og med 16.09.2015, eller så længe lager haves.


2 kommentarer:

 1. Hold nu kaje, hvor ser det bare lækkert ud alt sammen! Jeg vil sige, at jeg har haft... mindre gode erfaringen med H&M's neglelakker førhen, men mon ikke de har forbedret deres produkter, med så omfattende et re-launch? Indpakningen af de nye produkter er i hvert fald drønlækker, og meget fristende! (:

  // www.moonlitmadness.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. ja det gør nemlig så!!
   Sidst jeg ejede en lak derfra var nok 6-7 år siden, der var det heller ikke det bedste i verden, men mon ikke det er blevet bedre!! :-* <3

   Slet