Look Fantastic Beauty Box | SEPTEMBER

Bliss Faboulous Foaming Face Wash Bliss er et mærke jeg før har hørt en del om, hvis jeg ikke tager helt fejl laver de også nogle produkter til vægttab, sådan en form for slanke gels...! Jeg glæder mig til at prøve denne wash, da den er olie-fri, eksfoliere samt fjerner makeup rester. 

Tanworx Tan Maintainer denne dufter helt fantastisk, og føles super lækker på huden uden at fedte. Den minder mig en smule om en body butter med mandel fra The body shop jeg også ejer, dog meget lettere konsistens! produktet er egentligt lavet til at forlænge sommergløden, men den del er nok for længst overstået for mit vedkommende. 
 Sebastian Professional Shampoo & Conditioner ofte har jeg det sådan med travel size hårprodukter at de ryger i gemmeren, sådan at jeg er klar i tilfælde af jeg skal på en form for weekend tur, overnatning, eller i tilfælde af jeg skulle få gæster som jeg gerne vil forkæle med en lille pakke goodies. Disse ryger derfor under denne kategori, så jeg kan ikke rigtigt udtale mig om selve produktet :-) jeg har dog hørt godt om mærket før i tiden.

Caudalíe Vinosource jeg har prøvet disse produkter nogle dage og damn hvor er de skønne, super milde og lækre, og med et indbydende navn som Sorbet knyttet til sig. Det ene en serum og det andet en fugtcreme, jeg har længe været på udkig efter et ordentligt hudpleje produkt, jeg er kommet lidt til en alder hvor jeg føler jeg skal igang med noget forberedende anti-rynke pleje, og det helst inden jeg fylder 25, for at forebygge. Caudalíe's produkter har klart imponeret mig og jeg fristes efter mere kendskab til brandet, åh.  
Phyto Hårkur???? jeg har fundet det nået nær umuligt at finde ud af hvad filen dette er. Min første tanke var, øhhh... den ser noget gullig ud til min hudtone, Boy was I wrong... Det er, tror jeg, en form for leave in hårkur. På min flakon står der ikke rigtigt noget engelsk og produktets navn er Phytokeratine.. øh.

Codage Scrubbing Cream Jeg er vild med scrubs, jeg svor evig troskab til min JorgÓbe maske, men er altid frisk på at prøve noget nyt, jeg håber denne tager 'ordentligt' fat, da jeg godt kan lide at mærke produktet gør noget for min hud. Denne lyder ret skrap, da Codage kun råder en til at bruge produktet 1-2 gange om ugen, jeg er excited!! 


2 kommentarer:

 1. Cheveux er fransk og betyder hår, så mon ikke din Phyto er en hårkur? Du kan altid tjekke på translate hvordan den skal bruges:p
  I øvrigt underligt (og dårligt!) at der ikke er danske (det troede jeg faktisk var et lovkrav) eller i det mindste engelske instruktioner til produktet

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK!! det tænker jeg også, jeg har fået en lille folder med, med en oversigt over samtlige produkter, og der står man enten får en shampoo, hårkur, balsam eller noget andet (jeg husker ej)... Boxen er en engelsk subscription service, så kan være reglerne er anderledes der :-( hm

   Slet