Pigepakken | September 2015

Så kom pigepakken fra September altså også ind af døren! Hvis du ikke kender konceptet, så er det altså en 'period' box, en box du får tilsendt et par dage før du får din menstruation, for at forsøde tiden. Boxen kommer med lidt skønhedsprodukter, noget drikke samt. snacks og koster 139 kroner om måneden, (her kan du frit vælge op til 25 bind/tamponer) Jeg valgte denne måned en ordentlig spand tamponer, som jeg har i sinde at samle til et kvindeherberg i Roskilde, nu jeg ikke bruger sådanne produkter selv.... *#TIPGIVETVIDERE........!*
 Kivvi Lip Marmalade Mint jeg er stor fan af læbepomader, så denne faldt klart i god jord, og så er jeg vild med duften af mint, endnu mere når det er koldt udenfor, så man rigtigt kan mærke friskheden, kommer i en smart lille dåse med skrue låg og fugter godt og længe. APPEAL4 no 58 Snow in Summer jeg ELSKER Appeal4's neglelakker, de er nemme at arbejde med, cruelty free, DANSK, og uden en masse grimme tilsætningsstoffer. Farven her er en utrolig smuk, mint grøn/ is blå shimmer lak, som passer perfekt til vinter tiderne. Manomasa White Cheddar disse er virkelig en anderledes oplevelse, Chipsene fra Manomasa er glutenfrie og uden smagforstærkere, men det behøver de heller ikke, for de smager faktisk utrolig lækkert helt af sig selv, jeg tænker de ville være perfekte til en lidt mere luksuriøs nachos oplevelse, måske med en lækker hjemmelavet tomatsalsa.. Haribo Multi Mix guderne må vide at Camilla her har en kærlighed for salt-slik, nu mere syrligt nu bedre, min mor og jeg fik lige kværket hele posen, nu jeg tilfældigt var forbi mine forældre efter jeg hentede pakken.. Mums. 

Hertil fik jeg også 3 breve blandet te, siden sidst, er jeg ikke blevet 'te-typen' så disse kommer fint i en æske til jeg får gæster som er, har faktisk overvejet at købe en box (???) på ebay hvor man kan sortere diverse teer i, link lige hvis i kender til en!! <3. Fik bla. en Lakrids og fennikel te fra Nute Organic, en Cleanse Te fra Pukka samt en Pebermynte te fra Clipper. 
Alt i alt er jeg ok tilfreds, tænker stadig lidt at jeg langt hellere ville have kaffe, om ikke andet have valget ml. te og kaffe produkter, når jeg sammensætter min Pigepakke på deres hjemmeside... jeg kan godt se at kaffe måske ikke er så meget til det yngre publikum, men man burde vel have valget ;-) 

Koster 139 inkl. fragt, evt. kan du læse mere her


2 kommentarer:

 1. Synes det er så fin en idé med en period pakke. Overvejer lidt om jeg skal have skrevet mig op, når jeg kommer hjem igen fra Hong Kong (:
  http://cammi.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt enig! det er en virkelig sød ide! - jeg venter dog stadig på et kaffe fix, istedet for te! :-*

   Slet