Wrist Love ♥ ♥

Jeg går pt. og savler (igen) over de smukke ure fra Daniel Wellington jeg har aldrig været armbåndsur-typen, men disse er jo bare hammer stil-fulde samt. i et tidsløst design. Jeg kan godt lide hvordan et enkelt ur og lidt smykker kan gå ind og fuldende et outfit, evt. kan uret sættes sammen med nogle smukke spinning ringe i rhodineret sølv f.eks. denne som minder mig om en halskæde jeg ejer fra Stine A. Jeg tror faktisk at et sådant ur klæder alle, både den feminine type som ses ovenover samt den lidt mere rå stil. Uret som modellen ovenfor har på er Classic Sheffield Lady og er mit absolut favorit ur fra Daniel Wellington, uret har en pris på 1.295 kroner, men kan også købes på afbetaling på hjemmesiden uden renter og gebyrer, og det til kun 54 kroner om måneden, leveringstiden her er cirka 2-4 dage, og så står du altså med et hammer lækkert produkt ♥
 
Nå ja, og så har Karat24.dk en fremragende rating inde på trustpilot! noget jeg altid tjekker inden jeg vælger at skrive om et produkt er at tjekke hvorvidt firmaet har gode kundeanmeldelser bag sig, og det må man altså sige at de har. 
Tilmelder du dig deres nyhedsbrev med navn samt email så modtager du en mail med et gavekort på 100,- med det samme i din indbakke, og hvem elsker ikke spare penge!?

//Sponsoreret indlæg men som altid egne holdninger :)


1 kommentar:

  1. Sikke nogle lækre billeder :D

    http://camillajulie.looklab.dk/

    SvarSlet