MK OLIE | Shots, shots, shots.

(juicen og olien er tilsendt til test af billigvoks.dk)

Jeg er/var nok ikke den eneste der tænker ''Shots, siden hvornår er de gode for dig!?'' 
Jeg er dog blevet af en hel anden opfattelse efter at have testet produkterne fra Maybritt Krewald som selvfølgelig er alt andet end et typisk shot, disse indeholder nemlig hverken alkohol eller andre ting der er dårlige for dig, tværtimod. 

Olierne & Juicen er nemlig sundhed i et shot, jeg har nu taget henholdsvis MK Aronia Juice & MK Pure Oil W hver morgen i omkring 14 dage, og hvor skørt det end lyder så føler jeg, at jeg har det bedre end jeg har haft det i lang tid. Som udeboende ung er det ikke altid man får spist så varieret, og får alt det gode som ens krop har brug for, så overgangen for mig har været stor, efter jeg er begyndt at drikke disse 'shots' hver morgen.

Det man gør, er at man blander 2 spsk. Juice med 2 spsk. Olie og så skal det bare ned, og nej, det smager ikke godt det gør det virkelig ikke, og jeg ville lyve hvis jeg sagde andet, men ned skal det jo! Jeg vil dog sige at sødmen i Juicen gør oplevelsen hundrede gange mere behagelig, da det ville være en rædselsfuld oplevelse at skulle tage olien alene!!! 

Men forhelvede altså... det virker jo? jeg føler jeg har mere energi og overskud, mit hår føltes ikke så tørt og bliver ikke fedtet så hurtigt som det ellers ville, min negle vokser også, og de føltes stærkere end de har gjort før, jeg har altid døjet med bløde negle der bukker og bøjer, og har altid haft svært ved at få lange negle (jeg krydser fingre for at jeg nu kan holde en pause fra akryl neglene!!) 

Mht. til mit egentlige mål med Olie projektet her, som jo var vægttab så er det svært at sige, da jeg for nyligt har opdaget min vægt er defekt, ligemeget hvor ofte jeg skifter batterier så brænder dem det bare af 'like thizzzz'. Jeg har dog oplevet mig selv som værende mere energisk og motiveret til mit egentlige 'stram op projekt' så den har ihvertfald rykket for vildt rundt på min mentale opfattelse af hele det her projekt. 

For mig er det her bare starten på det hele, og forhåbentligt starten på en krop som jeg inden længe kan være stolt af, da den er stærk og sund 'inside and out.' yay!

alle produkterne findes her


Ingen kommentarer:

Send en kommentar