Ny start....?

Jeg har længe ville stramme op og tabe mig nogle kg, men må indrømme at min motivation har været lig-0. Det er sgu hårdt når man bor alene og ingen har til at støtte en i hverdagen. Jeg har af Billigvoks.dk fået lov at teste nogle olier, som jeg både har læst og hørt godt om, blandt andet Mascha Vang er stor-elsker af olierne/juicen. Egentligt er det henholdsvis en Juice og en olie som skal tages hver morgen som et shot, jeg frygter allerede smagen og øv hvor ser det ulækkert ud. 
Olien i sig selv, lover dog så mange gode ting, at jeg vil give det et forsøg! det jeg håber mest at få ud af det, er et vægttab samt mere energi, Olierne booster nemlig stofskiftet og giver fedt og næring til blandt andet hjernen, nu skal det være! tænker jeg! 

Så fra imorgen af vil jeg holde mig selv op på at tage et MK-shot hver morgen! Og så ser vi hvad der sker, produkter som disse motivere mig til at begynde på min 'livstils ændring'. Jeg håber at jeg om et par uger kan tale ligeså højt og helligt om disse produkter som resten af nettet, og hvis ikke, bliver jeg sgu nok lidt skuffet! 

Har nogen af jer erfaring med produkterne, så høre jeg meget gerne fra jer!! 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar