TIP | REAL TECHNIQUES SKØRT BILLIGT!

Godaften søde piger, håber i nyder efterårsferien jer der har det, og jer, der som mig, skal arbejde kan holde det ud... kun 4 dage til weekenden ;-) ha ha... Jeg besluttede mig for at lave lidt research, for jeg havde egentligt forelsket mig lidt i børsterne fra Real Techniques....

Jeg bestilte følgende som gav mig 10$ rabat samt. billigere fragt (trods jeg valgte en hurtigere fragt løsning, kom i løbet af seks dage.)

På den amerikanske hjemmeside Iherb, fandt jeg børsterne til super billige priser, men det bliver endnu bedre.... Da jeg igennem en anden blogger havde brugt hendes kode til at få 10 $ rabat på mit første køb.. det betyder altså at jeg ialt har sluppet 270 kroner for ALLE børsterne på billederne + en beauty blender, som ikke er afbilledet, da det er en gave.!! (det kan godt betale sig, hvis man vælger købe de børster jeg har, at lægge beauty blender fra RT i kurven også, for så spare man nemlig på portoen og jeg mener faktisk kun jeg betalte 5-10 kroner for svampen, da differencen på portoen udlignede det! i alt måtte jeg give 310 med fragt. (jeg bestilte for over 40$ som gav 5% ekstra rabat)

 Der er jo dog et lille men da det er en amerikansk hjemmeside, den kan risikere at blive taget i tolden, min blev åbnet af skat, men skulle ikke betale told på forsendelsen hvilket er rigtig rart! 
jeg tænker personligt at oddsene for at blive taget i tolden er små, da forsendelsens værdi er lav. 

Brug koden NJT526 som spare dig mellem 5-10$ HER


3 kommentarer: