Botanical Color Eye Pencil Swatches

(Fra venstre) 13 Citron | 07 Bleau pensée | 15 Rose fuchsia | 12 bleau agave | 10 Eucalyptus | 11 Bambou | 04 Prune pivoline | 14 Capucine | 03 Brun ecorce | 01 Noir Ebéne

Hola! Jeg fik for en uges tid siden disse smukke basser ind af døren. De er alle fra Yves Rocher's kollektion Couleours Nature. Disse eye penne er EKSTREMT pigmenterede, langtidsholdbare og cremede. Jeg er især vild med Brun Ecorce, Bleau Pensée og Prune Pivoline, som alle passer godt til mine mørke grønne øjne. En del af pennene indeholder glitter pigment som giver den flotteste effekt! Næsten en folie lignende glitter som bare skinner igennem. (jeg ved faktisk ikke produktet kan spidses??? Nogle der har erfaring med det?)

 Åh, og se dem lige på min hånd, det her er faktisk kun ét lag, og pigmenteringen er jo craaaazyyyy! De er farverige og enhver makeup elskers drøm, farverne giver mig ihvertfald rig mulighed for at lege lidt engang imellem, ligenu tænker jeg at lave et fed 'wing' med ombre effekt. evt. kombinationen af to til tre farver.

(Jeg er som i nok ved fast blogger for Yves Rocher Danmark, derfor er produkterne også tilsendt til test. Bryder jeg mig ikke om et produkt, når det slet ikke udgivelse på bloggen, jeg er derfor altid 100% ærlig når jeg skriver om produkter!!) 


1 kommentar: