Look Fantastic Beauty Box | DECEMBER

 Yaaaaay månedens Lookfantastic box er kommet, og jeg er viiiiild med den! <3. Netop denne udgave er en special edition Julebox, og det lever den egentligt ret godt op til, jeg kunne dog godt lige bruge en dyb rød neglelak eller læbestift oveni, for at fuldende boxen.

 Eve Lom Morning time cleanser lige et produkt der falder i min smag, ikke nok med at Eve Lom er et super eksklusivt og lækkert mærke, så er jeg også enormt fan af cleansere, dog endnu mere scrubs. Så jeg forventer mig meget af dette produkt. Det skal massere ind på tør hud, hvorefter man lader det sidde et par minutter og så skyller ansigtet med varmt vand, Herligt, ik? ;-)

Lord & Berry Pailette glitter eye pencil Lord & berry er et mærke jeg har fået kendskab til gennem Lookfantastic boxen, de laver super fine læbe produkter, så jeg er meget spændt på denne. Selve Eyelineren er godt pigmenteret og med små glitter/sølv flager, jeg bruger sjælendt eyeliner 'inde' i øjet, så lad os se hvor længe den holder ovenover (hvor eyelinere har det med at sætte sig lige under mine bryn,...) Smuk er den! 

Wetbrush Squirt YAYYY, min all-time favorit børste, nu i mini format, jeg har allerede besluttet at denne bliver fast indhold i min taske. Mit hår bliver utrolig filtret i løbet af en dag, og endnu mere nu hvor det er vinter. Intet negativt at sige, jeg er hammer-glad for produktet her og vil anbefale børsten til ALLE. (måtte godt have været pink dog, hahaha)

Eylure Exaggerate Vipper jeg er fuldstændig forelsket i disse vipper, såkaldte 'whispies' wauv de er smukke og bare ved første øjekast, kan man se at det ikke er en billig budget vippe, ja, her snakker jeg af bitter erfaring om nogle jeg engang købte fra depend, NOT WORTH THE PRICE. Det er disse til gengæld, og så kan de genbruges, mange gange endda! jeg er spændt på hvordan limen er af kvalitet, da de sjælendt er ret gode dem man får med i sådan en pakke (but who knows...?) Jeg kan dog allerede nu se, at de skal klippes lidt til i sidderne, da de er noget breddere end mine øjne er. 

Codage no3 radiance & energy serum dette produkt kommer med en perfekt timing ind i mit liv. Jeg mangler en serum til om aftenen, som virkelig kan hvad den skal. Jeg har kun gode erfaringer med mærket Codage og forventer derfor, at den kan hvad den lover! De sidste 1-2 måneder er jeg virkelig begyndt at tage min hudpleje seriøst, i tilfælde af at du ikke vidste det, så skal man jo allerede forebygge rynker inden man er 30, for at give det en ordentlig effekt. 

Molton Brown Body Wash Mmmh den dufter bare julet og friskt, den jeg har fået med, Japanese orange, hedder den! Ryger direkte ud på badehylden, og så ser vi om den også er fugtgivende eller om den kun kan dufte godt? ... Vender stærkt tilbage!

Lookfantastic Boxen kan findes på Lookfantastic.com jeg købte 6 mdr. af gangen, så ved ikke lige hvad det giver pr. box! Juleboxen her, står til 20£ idag på websiden, men er normalt 30£ (limited edition box) og så skulle den have en værdig af 130£, hvilket jeg ikke har regnet på...? 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar