HH SIMONSEN | GIVEAWAY


Godaften smukke piger! Jeg tænkte at det var på tide med en Giveaway, både for at skyde det nye år igang, men også for at fejre at i er her endnu... ha ha ;-) Denne gang er præmien sponsoreret, det har jeg vidst ikke prøvet før? og derfor er der nogle krav ved deltagelse som selvfølgelig skal overholdes (dette bliver også tjekket når vinderen findes!.) For at deltage skal du....
_____________

- Like Billigvoks på Facebook
- Skrive en kommentar herunder med dit bedste skønhedstip + din emailadresse. 
_____________

Jeg bliver også glad hvis du 'liker' Blogbycc.dk på facebook, men det er ikke et krav :-) 

Pakken du kan vinde er denne og indeholder en lilla føntørre, en pink wetbrush ( i ved hvor meget jeg elsker den!! ) samt. tre lilla bobbles spiral elastikker. Føntørreren bygger på en unik ION-teknologi, der bevarer fugtigheden i håret samt modvirker statisk elektricitet, krus og spaltede spidser, den kan desuden indstilles i både varme og styrke, og så har den drejeledning på 3 meter som gør det nemt at føntørre håret! Vinderen findes d. 1/2-16


41 kommentarer:

 1. Ujævn pigment, pga. af sol eller p-piller: Enlighten Me Skin Tone Corrector indeholder fem forskellige vitaminer, som lysner huden og giver den et mere ens udseende.
  Porre, store eller tilstoppede: Brug en dejlig skrubbecreme, som renser i dybden. F.eks. Walnut Complexion Scrub.
  Trætte øjenomgivelse og slappe øjenlåg: Ultimate Lift Eye Gel er imponerende til at løfte og træne huden i at blive strammere. Charlize Theron stiller sin i køleskabet, så den også virker dejligt kølende på huden.
  Fine rynker og tab af spændstighed: Det vigtigste er at forfine rynkerne, og det m Skæv fugtighedsbalance: Er huden fedtet, så brug en dagcreme, som er let i konstistensen og har cellefornyende egenskaber, f.eks. Sheer Transformation. Er huden tør og sart skal konsistensen være kraftigere. Truth Creme Advanced Hydration tilfører fugt på fem niveauer og er fyldt med vitaminer og peptider.
  est effektive er en cellefornyende og opstrammende gel om natten.
  Jane@team-tvede.eu

  SvarSlet
 2. WOW super lækker GAW <3

  Følger hele vejen rundt ✌️

  Kh Maria Seidelin mariaseidelin@hotmail.dk

  SvarSlet
 3. Jøsses - glemte det vigtigste!!! Mit bedste beautytip er uden tvivl OLIE - med alle dens multifunktionelle muligheder! Her er den en sikker vinder ifht rens af huden og fungerer samtidigt som natcreme. Derudover bruger jeg den til af smøre kroppen i, hårspidserne og neglerødderne :) Elsker at den kan fungere for flere produkter samtidigt - så er der orden på beautyhylden :)

  Jeg følger hele vejen rundt.

  God weekend.

  Kh Maria Seidelin mariaseidelin@hotmail.dk

  SvarSlet
 4. Kokosolie! Den er god som makeupfjerner, hudpleje til ansigt og krop, til håret, til neglebånd og til madlavning! den er fantastisk og er en inkarneret del af min hverdag :)
  Mvh
  Birna Lambaa
  Birnalambaa@hotmail.com

  SvarSlet
 5. Lækker konkurrence :-*
  Mit bedste beautytip er bio oil. Jeg har tendens til knastør hud, især om vinteren og min hud skriger bare efter fugt - men en tur i bad og så en omgang bio oil, så bliver min hud silkeblød og dejlig igen :D
  Kys og kram
  Bibbi (bibbilevinsen@hotmail.com)

  SvarSlet
 6. Skøn giveaway :)

  Mit bedste skønhedstip må klart være kokosolie!
  Det er godt til tørt og trist hår som hårkur natten over eller til at give glans efter styling. Det virker på tør og irriteret hud (selv "brændnældemærker") på kroppen såvel som i ansigtet, redder ødelagte neglebånd, desinficerer og afhjælper uren hud, hjælper mod tørre og sprukne læber, plejer og styrker øjenvipper og bryn... Jeg kunne blive ved. Det er virkelig et multi-vidunder :)

  Email: qilsus@gmail.com

  SvarSlet
 7. Mit bedste beautytip er Moroccanoil , det er både godt til håret, til tørre hænder, ansigtet, og til tør hud. :)
  piastulle@hotmail.com

  SvarSlet
 8. Mit bedste skønhedstip er at lave en scrup til sine læber. Det er super nemt at gøre med olivenolie og sukker. Put lidt af det på læberne og brug fingeren eller en tandbørste forsigtigt til at gnubbe :) Jeg krydser virkelig fingre, det er sådan en lækker hårtørrer :)
  Hilsen Louise (mail@moderngirl.dk)

  SvarSlet
 9. Mit bedste skønhedstip må nok være kokos olie, det kan virkelig bruges til alt, både hår krop og negle også er det også billigt og sundt. Håber virkelig jeg vinder ☺️☺️
  Min email er : camillakmeng@gmail.com

  SvarSlet
 10. Mit bedste beautytip er at drikke rigeligt med vand,det hjælper både på hud og hår,derudover bruger jeg en gang imellem når håret trænger til det den blå nivea creme som hårmaske,kommer det i om aftenen,sover med det og vasker det ud om morgenen,husk at putte sæbe i håret inden vandet :)
  Elsker den lilla farve på føntøreren,krydser fingre
  Marialundpedersen@gmail.com

  SvarSlet
 11. søvn og vand er vejen frem... trinesoppskrifter@gmail.com

  SvarSlet
 12. Min bedste skønheds tip er en god fugtighedscreme her om vinteren, jeg bruger selv nivea.
  sfeldborg@gmail.com

  SvarSlet
 13. Sikke en lækker præmie!
  Mit bedste skønhedstip er at fjerne make-up og rense sin hud hver aften. Der er ikke noget bedre end at vågne op om morgenen med en ren, frisk hud. :-)
  arenkild@hotmail.com

  SvarSlet
 14. MIt bedste skønhedstip er læbepromade :)
  idawestphall@hotmail.com

  SvarSlet
 15. mit bedste skønhedstip er at drikke masser af vand. Det gør både hud og hår smukkere :)

  maibritt jeppesen // maibrittj_@hotmail.com

  SvarSlet
 16. Bio oil din hud bliver lækker silkeblød

  Email pia-carsten@hotmail.com

  SvarSlet
 17. Mit bedste tip må være citron til neglebåndene og en hjemmelavet håndscrub, der blødgør hænderne ægte meget; brug fx kaffe eller rørsukker, bland med lime/citrussaft og efter scrubben er kokosolien genial til fugt. Lav måske endda en lille HÅNDmaske ;) Afslut med citronsaften på neglebåndene :)

  kh Mai / maiodgaard(a)gmail.com

  SvarSlet
 18. En god nats søvn er faktisk det bedste, men ellers skin tonic, en god dagcreme og den fantastiske snail cream fra Korea, så er man kørende.

  // majahartvig@hotmail.com

  SvarSlet
 19. Mit bedste skønhedstip er nok at bruge bio oil dagligt, hvertfald hvis du har let til tør hud som jeg har :)

  k.alberte@hotmail.dk

  SvarSlet
 20. Jeg tager olieshots hver dag. Og ellers drikker jeg et glas vand med 1-2 tsk. æblecidereddike i. Ellers blander jeg også mandelolie i min creme da det giver en dejlig blød hud.
  Super skøn konkurrence.
  Følger dig på Facebook og selvfølgelig også billigvoks
  Louise O

  SvarSlet
  Svar
  1. Husk en email, ellers kan Billigvoks ikke tjekke i deres system om reglerne er overholdt, og deltagelse vil være ugyldig ♥

   Slet
 21. Jeg har ikke nogle vilde skønhedstips, men til alle derude med krøller ligesom mig kan jeg helt klart anbefale at putte en smule kokosolie i håndklædetørt hår da det definere krøllerne rigtig fint:)

  isabella.juel.larsen@gmail.com

  SvarSlet
 22. Wauw sikke en farve den hårtørrer har!! Vild med den :)
  Det bedste skønhedstip er altid at smile!!! (Og at bruge solcreme hele året! Eller bare creme med faktor!!)

  /Kay

  SvarSlet
  Svar
  1. Husk en email, ellers kan Billigvoks ikke tjekke i deres system om reglerne er overholdt, og deltagelse vil være ugyldig ♥

   Slet
 23. Mit bedste skønhedstip er at tilføje lidt læbepomade på huden inden foundation.. hvis man døjer med meget tørre områder er det genialt!
  linefugl09@gmail.com

  SvarSlet
 24. x fingre for den dejlige præmie. mit bedste tip er at bruge en god fed creme

  SvarSlet
  Svar
  1. Husk en email, ellers kan Billigvoks ikke tjekke i deres system om reglerne er overholdt, og deltagelse vil være ugyldig ♥

   Slet
 25. Det er nævnt et par gange før, men mit bedste tip er også helt klart kokosolie. Jeg bruger den dagligt til at børste mine tænder, mit hår og i min madlavning. Jeg synes det er dejligt, at man kan bruge et naturligt produkt til så mange forskellige ting, både inden for skønhed, men også andre ting som bl.a. madlavning. Håber jeg vinder, har ingen føntørre!! :)
  Min e-mail: Mirellaskole@hotmail.dk

  SvarSlet
 26. Koko's olie! Som makeupfjerner, creme, hårkur, læbepomade, hårkur og selv ansigtsmaske(Ansigtsmasken er dog blandet sammen med lidt honning også).
  Min e-mail er saschapetersen92@hotmail.com

  SvarSlet
 27. KOKOSOLIE! Den kan bruges til så mange ting.. :)

  Louise Janner // louisejanner@hotmail.com

  SvarSlet
 28. Jeg har en smule krøller i mit hår, det hjælper at bruge olie, så kommer krøllerne bedre frem

  SvarSlet
 29. Mit bedste tip er at drikke masse vand :] <3
  har sendt dig min mail i pb på facebook.
  - Louise

  SvarSlet
 30. Det må være at varme voksen op inden man putter det i håret. Jeg vil vinde den til min kæreste.
  Min e-mail er : kunsum1992@outlook.com

  SvarSlet
 31. Læææææker giveaway!!! Der findes jo mange skønhedstip... Jeg husker meget på at fjerne min makeup inden sengetid, propper olie i håret inden jeg glatter det mv. Men bedst af alt, så husker jeg på at få min gooode laaange nattesøvn! Fantastisk god ide :-P

  Min mail: anni1206@hotmail.com

  SvarSlet
 32. Mit bedste tip er:
  god nattesøvn
  drik masser af vand
  vær glad

  Bobleprinsessen@hotmail.com

  SvarSlet
 33. Mit bedste tip er at få nok søvn.
  Hvis jeg vinder er det til min storesøster.
  Min email er : Morfar83@live.dk

  SvarSlet
 34. wow lækker giveaway, mit tip må være at gå i sauna, man får sådan en pæn glød.
  krydser fingre

  jenny clausen
  jennyclausen0809@gmail.com

  SvarSlet
 35. Mit bedste beautytip er smile! Man kan klaske nok så meget highlight og "wings" i ansigtet, men hvis man ikke smiler og udstråler en varme/glæde, så hjælper alverdens makeup bare ikke... Det er vildt kliché, men se det i øjnene... Det er jo sandt 😉 For som Marilyn Monroe sagde så rigtigt: A smile is the best makeup any girl can wear.

  Vildt lækker præmie i øvrigt. ELSKER HH Simonsen ❤
  Mvh Janni
  jemkem @ Gmail.com

  SvarSlet
 36. Hvad klok trækker du vinderen?
  Mit bedste råd må være at rense sin hud om aftnen inden man går i seng. - camillakmeng@gmail.com

  SvarSlet
 37. Mit bedste tip er:
  god nattesøvn, smil og drik masser af vand

  selinedam@hotmail.com

  SvarSlet