Almost nude!

Min pung hoster støv disse dage, bogstaveligt talt. 
Jeg har holdt ferie og som ny-ansat betyder det at den selv skal betales = 7 dage mindre udbetalt end ellers :-( men derfor kan man jo godt savle over lækre forårsvarer!! Jeg drømmer endnu en gang om smukke nude nuancer, fantastiske flydende matte læbestifter fra Dose of colors, smukke tekstiler og ballerinaer fra Esprit, dejlige dufte fra Dior og lidt for dyre accessories fra Balenciaga.

Jeg tror ret hurtigt man finder ud af at jeg er meget girly'girl, når man klikker ind på min blog, om man så er ny eller gammel læser, så vil jeg mene det er tydeligt for enhver... Og som mange andre piger, er jeg dybt forelsket i det klassiske tilbehør. F.eks. en lækker læderjakke, der kan svinges over skulderen eller parres med stortset alle outfits. 
Jeg er nok også lidt typen der klikker rundt på diverse hjemmesider og putter ting i indkøbskurven uden at have én krone på kontoen og samtidigt er jeg inkarneret rabat-haj! wehu! Jeg så desuden inde på Esprit's hjemmeside at man fik 10 % på sit næste køb hvis man tilmeldte sig nyhedsbrevet via. mail, så det retfærdiggør jo lidt at man kan shoppe.... Jeg har jo faktisk 'tjent' penge... teknisk set.... agtigt.

kys!!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar