GOODIEBOX | FEBRUAR 2016 ♥

HURRRAAAA Goodiebox fylder 4 år! Synes godt nok tiden er gået hurtigt, jeg har snart været medlem i 3-4 år? Stortset siden begyndelsen og Goodiebox har klart mit hjerte. Yndlings overraskelse HVER måned ♥ Det er så vildt hvor stort Goodiebox har vokset sig, og hvor mange medlemmer der er kommet til! Stolte kan de vidst godt være! :-) 

 Beautyblender The original Et produkt som ALLE efterhånden har hørt om... tror jeg da! Ord kan ikke beskrive hvor hypet denne er i youtube verdenen, generelt i skønheds-branchen faktisk. Og det er af en helt bestemt grund, den virker nemlig. Beautyblenderen skal gøres våd inden brug, og så skal alt vandet presses ud af den, så den efterlades fugtig, på den måde får du en naturlig påføring af din foundation. Beautyblenderen vokser derefter, og kan derfor ikke puttes tilbage i det lille rør den kommer i. Der medfølger også en lille sæbe til at rense beautyblenderen, men den kan faktisk også bruges til at rense dine makeup børster. 

Unani Dermo Defense Face Mist YAAASSHHHH! Jeg har fået et unaturligt forhold til facemists, jeg kan sidde flere gange om dagen og spraye det i ansigtet, det er simpelhen så hammer-dejligt og forfriskende, især efter at have været i bad og haft ansigtsmaske på. Denne fast mist fra Unani fugter huden og hjælper med at bevare ph-balancen i huden - og så køler den dejligt. Jeg skal have købt mig endnu en til sommerferien, da det ville være så lækkert mellem solbadning :-)

Egyptian Magic all purpose skin cream cremen her har vi fået nok, og jeg kan huske at tøserne i bytte-gruppen var HELT vilde, Cremen her kan bruges til stort set ALT. alt fra forbrændingerne, til tørre læber, hænder, fødder eller ansigt samt. strækmærker. Selve prøven her er dog for lille til at jeg kan nå at danne mig en mening om produktet, så det ryger nok videre, som regel når jeg bytter/sælger ting på nettet sender jeg lidt små prøver med, så hvorfor ikke glæde nogen :-)

 Eylure Naturals no. 031 vipperne fra Eylure er fantastiske, det er mine færdigheder til at påføres vipper dog ikke. Jeg skal have klikket nogen hjem fra ebay og igang med at øve mig. Jeg har lidt 'hooded' øjenlåg, så mange vipper fungere slet ikke på mine øjne, disse ser dog tilpas korte ud, så jeg tænker at de vil fungere godt på mig, efter lidt øvelse. Vipperne fra Eylure kan genbruges op til flere gange, men jeg anbefaler dog at man køber en god kvalitetslim ved siden af, dem der kommer i sådanne pakker er aldrig meget værd. Jeg har hørt gode ting om limen fra DUO.

Balance me Restore and Replenish cream cleanser produkterne fra Balance me har taget min verden med storm, de er ikke billige, lad mig sige det sådan, men de virker altså. Dette er en rensecreme som masseres ind i huden, herefter kan man lade den sidde i fem minutter og så fjerne med noget blødgjort vat. Jeg tænker faktisk denne vil være god til de gange man ligger tungere makeup, efter en bytur eller noget i den stil. 

Eucerin Hyalutom-filler CC cream Eucerin er endnu et brand som laver skønne produkter, en CC-cream er en color correcting cream og derfor en farvet creme som udligner farver og pigmenter på huden. Min mor fik et år en del ting i julegave fra Eucerins Hyaluron serie, og derfor ryger denne videre til hende, jeg tænker cremer som disse fungere på moden såvel som ung hud. Der er ingen grund til at smøre flere lag foundation på smuk ung hud, derfor kan produkter som cc og bb creams være fremragende alternativer. Denne indeholder desuden faktor 15, og ligger pænest på en nyrenset og eksfolieret overflade. 

R**-lækker Goodiebox altså! Bliv medlem ved at klikke her


Ingen kommentarer:

Send en kommentar