REVIEW | Læbestifter til 7 kroner???

 Nej, du læste ikke forkert. Jeg har testet læbestifter til kun syv kroner! Det er latterligt billigt, og jeg var klart også skeptisk omkring disse. Jeg havde dog lavet lidt research og meningerne er delte, men hovedsageligt har de faktisk fået gode anmeldelser. Jeg valgte kun at klikke de to her hjem, indtil videre, og de er MEGET forskellige, hvad der lige er gået galt... det ved jeg altså ikke! 

Disse har den nogle kringlede titel på ebay Long Lasting Waterproof Lip Liquid Pencil Matte Lipstick Lip Gloss Beauty Makeup Jep, det var noget af et navn, ha ha. de findes også nemmere ved at klikke her  faktisk endte jeg med at bestille ved to forskellige sælgere, om det har gjort det noget blandede udfald ved jeg ikke. Jeg er utrolig vild med den dybe bordeaux, som bare ser hammer godt ud til mig, (tjek selv instagram blogbycc.dk) 

Den er virkelig smuk, som billedet herover også viser, dog ser den endnu mørkere ud på.. Jeg er også vild med farven på den anden.. MEN, der er bare et eller andet der ikke fungere, den lysefarve er det mest klistrede jeg i mit liv har oplevet, det er som om jeg har dobbelt klæbende tape på læberne, og ØV hvor er det ærgerligt, for den er også bare super flatterende til mig, og et godt alternativ til dose of colors nuancer, som jo desværre er næsten umulige at få fat i! Jeg har faktisk købt to af den lyse ved et uheld, og selvom de har samme nummer i bunden, så er de to vidt forskellige farver, jeg forstår intet.

Bestiller du disse skal du nok være forberedt på det er enten hit or miss, men hvad gør det helt ærligt når produktet koster 7 kroner? Jeg skal ihvertfald have klikket nogle flere hjem, det er helt sikkert. Læbestifterne holder desuden længe, tørre helt matte, og er ok-nemme at påføre hvis man har lidt øvelse i flydende læbestifter... Og øvelse er nok et must, da det ikke bare kan fixes så nemt hvis man rammer helt ved siden af ;-) 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar