GOODIEBOX | MARTS 2016 ♥

Månedens fantastiske Goodiebox er lavet i samarbejde med Danish Beauty Award 2016. Goodiebox har fået deres helt egen pris og vi som medlemmer skal være med til at finde vinderen af denne! Derfor består månedens box af skønheds favoritter som Goodiebox Teamet alle har nomineret til prisen. 
 Maria Nila Luminous Colour Masque jeg elsker at få shampoo/balsam og ISÆR hårkure i mine beauty boxe. Denne fra Maria Nila er oprindeligt til farvet hår, men kan altså bruges af alle der trænger til fugt boosts på blot 3 minutter. Endnu bedre er at produktet her er 100 % Vegansk og det er altid et kæmpe plus i min bog. Udover at have en lækker og fin pakning så dufter produktet her fantastisk, og jeg glæder mig sådan til at pleje mit hår efter at have lagt syg. 

JorgObé White Tea Balancing Cream mit ultimative yndlings hudpleje mærke er JorgObé de laver efter min mening verdens bedste ansigtsmasker, derfor blev produktet her modtaget med åbne arme. Cremen dufter let og frisk og føles ligeså på huden, fedter ikke og suger hurtigt ind. Denne kan bruges både som nat og dagcreme og er desuden (ligesom alle andre produkter i månedens box) I fullsize version. Cremen her lover desuden at kunne regulere talgproduktionen over længere tid og derved mindske fedtet hud? JEG KRYDSER FINGRE ;-)

ECOOKING Multibalm Jeg var overbevist om at dette også kunne bruges til madlavning, ha ha. Navnet forvirrede mig en anelse, indrømmer jeg gerne! Men dette er et produkt som er lidt som produkter vi før har fået, blandt andet Egyptian Magic cremen, dette er en balm som smøres på huden hvor det er tiltrængt, både rifter, insektbid eller tørre hænder og læber. 

Gosh Copenhagen Defining Brow Gel dette er en fin browgel, som jeg faktisk selv var ude og købe for en måneds tid siden, produktet fungere som det skal og giver en fin teint til brynene samtidig med at tæmme dem. Jeg tror dog at produktet vil være nemmere at arbejde med hvis det ikke var så vådt, men al øvelse gør mester, og jeg synes at jeg med lidt øvelse har fundet ud af at bruge det til egen fordel. 

The Body Shop Honey Bronze tinted leg mist jeg er ikke ét øjeblik i tvivl om at produktet her vil være absolut fantastisk til sommerens fester og til at fremhæve den fine glød. Dette er en spray som kan bruges på det meste af kroppen for at give en mat fin glød, dog ikke ansigtet. Jeg glæder mig til at tage denne rigtigt i brug, men lige nu får jeg nok ikke meget nytte af produktet. 

Karmameju Star Micellar Water 02 produktet her en et slags tre i en produkt, Produktet her fjerner din makeup og urenheder samt toner og fugter huden. Et produkt der er perfekt til kvinden der ikke gider 100 forskellige produkter i sin daglige rutine, og det er helt uden at gå på kompromis. Karmameju er egentligt over en pris klasse jeg normalt ville gå efter, men det er jo det fede ved at få lov til at prøve produktet af inden man selv går ud og køber det :-) 

Top score til Goodiebox, som igen har ramt plet med en skøn box hvor alt kan bruges Jeg glæder mig til at finde min favorit og krydser fingre for at det bedste af dem alle går med årets Goodiebox Pris 2016. Bliv medlem ved at klikke på billedet herunder
(indeholder affiliate link)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar