TOO FACED >> LOVE FLUSH

Jeg var så heldig at vinde denne SÅ LÆKRE Blush palette ovre på Emilie's blog, en blog som klart fortjener et kig - hvis man er makeup elsker! Jer der har fulgt mig længe, ved at jeg aldrig rigtigt har brugt blush, og da paletten her dukkede op i mit feed, måtte jeg bare deltage og så vandt jeg sgu! Jeg har testet enkelte af farverne indtil videre i min daglige rutine, og de holder hele dagen, og så er der virkelig power på pigmenteringen, jeg er FAN! 

Jeg har swatchet dem alle samt. prøvet enkelte på, og mine klare favoritter er YOUR LOVE IS KING, som er den smukke lilla nuance yderst til højre i billedet og nr to fra venstre BABY LOVE som er en smuk fin jord farve som giver lige dét ekstra til ens kinder. Begge farver er i de lidt mere kolde nuancer, som jeg så godt kan lide! Jeg kunne sagtens finde på at bruge dem på øjnene også og jeg tænker faktisk de ville være super fine til dette. Paletten her er Limited Edition og vil derfor ikke være en permanent varer i sortimentet, dog kan de alle købes enkeltvis i Sephora (som vidst er det eneste sted i DK der forhandler too faced????) 

Hvilke er jeres favorit?? 


1 kommentar:

  1. Åh tak for at nævne mig, dejligt at se den er nået frem til dig og at du er blevet glad for den :-)

    xxx
    Emilie Berg
    Blog: emilieberg.com

    SvarSlet