GOODIEBOX | MAJ 2016 ♥

Månedens Goodiebox er ENDELIG landet, både den og min LF-box er har været forsinkede denne måned, faktisk er min LF box oppe på 2-3 ugers forsinkelse nu.... hm :-( Det betyder vi i denne omgang starter med et Goodiebox review ♥ Temaet denne gang er 'City Break' meget belejligt, idet jeg om en lille måneds tid tager 3 dage til silkeborg på et lille ophold! 

Mesauda Milano Gentle Laquer Remover ih hvor vil jeg bare gerne forsøge mig med produktet her ASAP. Jeg er dog igang med en kur med Herome Nail Hardener, og for ikke at opløse behandlingen, må der kun bruges lakfjerner fra samme serie. Jeg har dog altid godt kunne lide konceptet her, hvor fingeren stikkes ned i krukken, hvorefter man vender fingeren lidt rundt, herefter er neglelakken væk. Super smart at have med sig. 

Iroha Deep Repair Socks os garvede medlemmer ved at produktet her er alletiders, vi modtog det nemlig for cirka 2 år siden (plus minus altså...!) og der var jeg også fan. Det er nogle små sjove 'sokker' du tager på og så lader virke i 15-20 minutter. Fødderne efterlades bløde og vel duftende. Min kære far fik disse på, da jeg er på besøg hos mine forældre i skrivende stund og han var altså ret begejstret :-) 

Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment Shampoo+balsam jeg har et lidt anspændt forhold til produkterne her, da de efterlod mit hår ENORMT tørt sidst jeg prøvede kræfter med dove's hårprodukter, ih. Jeg ved ikke om jeg lige tør teste dem idag, jeg er nemlig ude og skal til fødselsdag imorgen.... Så hvis det går galt, står jeg med mindre kønt hår. hm. Den må vente! Jeg giver dem dog et forsøg alligevel, når tid er til det.

Garnier Respons Body Mythic Olive Dry Oil jeg elsker olien her allerede, min hud skriger efter fugt i disse dage og derfor modtages produkter som disse med kyshånd! Jubiiiii! Jeg har smurt denne på idag, og så nydt solen et par timer. Olien fedter ikke og efterlader min hud gennemfugtet og med en lækker lækker sommerlig duft. Jeg kan allerede sige nu, at produktet her bliver købt igen når jeg løber tør! 

Perfume Pot Atomizer opfindelsen her er simpelthen genial og jeg ved at jeg får brugt denne her en masse. Med en Perfume pot kan du 'pumpe' din yndlings parfume op i denne lille 5 ml rejsebeholder, perfekt hvis du skal på ferie, på festival, eller bare vil dufte herligt i løbet af dagen. 5 ml giver dig cirka 65 sprøjt af din yndlings parfume on the go.

Nicka K Hydrop Lipstick farven her ser jo ganske smuk og sommerlig ud, desværre er den bare SLET ikke pæn på mig, den har et orange skær som ikke klæder mig, så denne ryger nok i min 'donations' pulje til veninderne. Den føltes dog utrolig let og lækker på læberne, næsten somom man ingenting har på og det kan jeg rigtig godt lide. 

Etre Belle Golden Skin Caviar Roll On Produktet her er rigtig fint. Jeg er fan af produkter som kvikker min hud op og giver mig et mere friskt look, uden at jeg skal smøre mit ansigt ind i fede foundations og dækcremer. Føltes let og kølende på øjneområdet og strammer huden op. Produktet her indeholder små guld 'flager' som skulle reflektere lys således at det lysner op. 

Jeg elsker min Goodiebox og for 119 + fragt og håndtering kan du også blive medlem - Juleaften HVER måned, wehu! Bliv medlem af Goodiebox


Ingen kommentarer:

Send en kommentar