BEACH DAY | must haves


10 dage præcis er der til at min sommerferie for alvor starter, og GUD hvor jeg altså glæder mig, vejret kan man jo aldrig helt regne med her i Danmark, så sol garanti er der jo ikke, men jeg krydser altså arme og ben for at det hele går op alligevel.

Jeg har ovenover kreaeret en kollage med ting som er et absoulut MUST for mig, når jeg skal på stranden. heriblandt et stort og lækkert standhåndklæde fra Aha Life, favorit solbrillen fra Ray Ban, lækre skønheds produkter fra Lancome, Essie og Babylips fra Maybelline alle tilgengælige på Matas.dk  desuden fandt jeg nogle super lækre sandaler og noget fint sommertøj hos Esprit.dk . Jeg savler som altid over liiiiiiiidt for dyre tasker fra Balenciaga, som denne i et sommerligt strandlook. NÅ JA, OG DET VIGTIGSTE AF DET HELE..... VAND! 
S H O P P I N G | T I P

Jeg tillader mig desuden lige at tippe jer om, at i kan spare 10 % ved at tilmelde jer nyhedsbrevet hos Esprit! Ydermere kan i tilmelde jer Club matas og få spændende tilbud direkte i inboxen. De har blandt andet 25 % på babylips - as we speak! følg linket med aktuelle tilbud


1 kommentar: